Știre de…poveste

La operațiunile de salvare din Chile au asistat 1000 de rude ale minerilor și cel puțin la fel de mulți corespondenți străini. Niciun ziarist român nu a fost la un așa subiect epic. Păcat!  Să fi fost de vină sărăcia redacțiilor, sau ignoranța noastră? Adevărul e că unei astfel de știri nu puteai să-i dai titlul ca pe la noi: ” Minerule, ce dreaq ai căutat acolo?”

9 thoughts on “Știre de…poveste

 1. Mihaela

  Nu renunta! Un eveniment ratat… Vei fi la urmatoarele. TVR-ul a fost primul care a dat un material despre situatia de acolo. Poate ca e un inceput… Push the right buttons!

  Reply
 2. Cata

  Cred ca un tabloid serios ar fi dat un titlu mai atragator: “Minerule, ce put adanc ai!!!”. Prezinta avantajul ca lasa loc pentru numeroase dezvoltari in glume de autobaza.

  Reply
 3. Alexandra Crisu

  Adeline, de data asta nu ai nimerit-o. Întrebări precum “Ce ai căutat acolo” ar fi pălit în faţa subiectului central: “Un miner a fost aşteptat la ieşire de către soţie şi amantă. Rămâneţi alături de noi pentru imagini în exclusivitate cu păruiala de acasă”!

  Reply
 4. profesor

  Am urmarit operatiunile de salvare pe CNN … pt ca la noi televiziunile de pseudostiri nici macar n-au pomenit de acest eveniment … au latrat toata ziua si seara din ministerul de finante jelindu-i pe angajatii de acolo … dupa ce luni in sir i-au prezentat ca fiind favoritii vremurilor cu venituri “nesimtite”. Curata ipocrizie … mon cher!!!

  Reply
 5. aztecul

  “Niciun ziarist român nu a fost la un așa subiect epic. Păcat! ”
  Ziarist roman ? Si caprele negre sunt mai dese decat aceasta specie .
  Daca te plateste mogulul sa ti injuri sotia si copii 24 de ore din 24 la tv si curge banul , o faci si mai spui si sarut mana .
  Asa cum esti tu Adeline pasionat de meserie si nu exclusiv de bani ….mai rar .
  As fi fost curios sa il vad pe “jurnalistul” Chiriac comentand de la fata locului .
  Live 🙂
  Sa fim seriosi .

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   aztecul, e un scenariu sf.
   profesor, TVR a dat în fiecare buletin. Antena 3 și RTV au dat și ele în ferestre puțin. S-a dat și la noi, dar mai cu lingurița.

   Reply
 6. iulicika

  exact asta am remarcat si eu. faptul ca niciun ziarist roman nu a fost acolo.eu zic ca,daca s-ar fi dorit cu adevarat,s-ar fi gasit si ceva sponsori.din pacate,suntem ingropati in politica,politica…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.