Ținta Ahmadinejad

Convoiul lui Mahmoud Ahmadinejad a fost atacat azi cu un dispozitiv exploziv improvizat. Președintele iranian era în orașul Hamedan. Mai multe site-uri au publicat această știre, însă au și scos-o foarte repede. Oficiali de la Teheran au declarat agențiilor de presă că nu a fost vorba de un atentat, ci de artificii care au fos trase în cinstea președintelui. 🙂 Potrivit televiziunii Al Arabiya, dispozitivul exploziv a fost aruncat spre o mașină cu jurnaliști din coloana oficială, atacatorul fiind arestat imediat. La începutul săptămânii, Ahmadinejad a declarat că Israelul a angajat mercenari care să-l ucidă. Pe bune?

4 thoughts on “Ținta Ahmadinejad

  1. Adelin Petrisor Post author

   C, ar putea fi orice. E greu să ai surse ok în Iran. Oricât de mare agenție ai fi.

   Reply
 1. acelas

  eu iti propun o alta poza, Adelin …

  http://www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=126&contentid=4302&page=2

  fa te rog abstractie de “vacarmul” acela cu “teoria conspiratiei”, si priveste independent de orice acele semne … . Tu stii bine ce inseamna acele semne, cu simbolul “illuminati”, satanic al “coarnelor”. Daca nu, cine doreste, sa dea un scurt search cu numele acela de “illuminati” la minte ce sunt, si in 2 secunde se edifica …, de pleiada de personalitati de peste 50 de ani incoace (de cand se fac poze mai des…, si nu numai …., bineinteles nu o sa-l gasiti pe Kennedy ) si nu numai, toata “gasca” de presedinti s.u.a, oameni ai multinationalelor si transnationalelor, rockefelleri, bilderbergeri si rothschild-i, ai marilor corporatii industriale planetare si tot ce vreti voi “mai sus” din lumea finaciara, faca acest semn …

  si o sa intelegem si noi de ce acest “joc” de glazne, de-a soarecele cu pisica intre 2 (presupusi) inamici, ahmadinejad si obama, sau iran si s.u.a. sau razboiul care “trebuie” sa inceapa ..

  Doamne, ai mila de noi …

  Reply
 2. VirtualKid

  sper sa nu te supere faptul ca am folosit acest articol al tau( am facut-o doar punand un link…)

  daca o fi bai, cumparam o “butelie” si pornim o discutie despre cat de scurta este viata!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.