7 thoughts on “lambo

  1. Adelin Petrisor Post author

   ozy, admiratorii de cocalari, tot cocalari se numesc. Poate chiar tu esti Cocalaru’. Si da, ma zvârcolesc de invidie că nu am Aventador. 🙂

   Reply
 1. GVS

  eii, e galben e si curatat de zapada,
  daca tot la coltul intersectiei (aproape pe trecerea de pietoni) ii lasa ala-i problema altcuiva :))

  Reply
 2. Adrian

  Eu sunt mai încăpățânat și cred în continuare că nu cocalarul este vinovat ci numai și numai miliția. Pot paria că în timpul în care jegul era parcat acolo au trecut câteva echipaje de miliție, chiar dacă nu de la circulație neapărat, dar ei nu fac absolut nimic, doar freacă loganurile prin oraș. Și evident, dacă e ceva suspect, fug cât pot de repede. De ex, in zona british council, sunt seară de seară cocalari parcați pe interzis și degeaba trec milițienii pe lângă ele… Nu cred ca există categorie profesională care să își merite mai puțin salariile (de altfel, mult mai mari decât ale profesorilor si medicilor sau alte categorii mai instruite).

  Reply
 3. tae

  “Organele” sunt ocupate cu impartit amenzi si supravegherea ridicarii masinilor dintre blocuri, nu au timp pentru cele parcate aiurea pe bulevarde (mai ales cele “valoroase”). Mie mi-au ridicat masina de doua ori, din fata blocului (si nu stau la bulevard, din contra) pe motiv de parcare neregulamentara (la mai putin de 25m de trecerea de pietoni); Legea nu se aplica, asa cum am fi tentati sa credem, tuturor. Sa le multumim alesilor. Traiasca!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.