11 thoughts on “Copiuțe

 1. NICOLETA

  POLITICIENI zici? Orice altceva,numai asta NU sunt.Ma doare si hartia sa-i compar cu adevaratii politicieni ai istoriei Romaniei.

  Reply
 2. ceapra

  Domnilor, in opinia mea politicianul este o institutie. Faptul ca era consiliat „live” nu-mi transmite alt mesaj decat ca sunt bine organizati sau ca omul plateste pe cineva destept (ce-as vrea sa fiu eu sau un specialist in comunicare) sa-l sprijine in eficientizarea mesajului. Reactia „moderatorului” mi s-a parut nepoliticoasa, parca eram la gradinita si … spuneam lu tovarasa ca Ionel a facut pipi pe el.
  Poate sunt eu naiv si hiperanalizez situatia asta, mai mult, extrapolez si zic ca suntem rudimentari (in contextul emisiunii, misticoizi). M-a revoltat mult mai tare demagogia total lipsita de scrupule a doamnei trimisa undeva de Basescu acum multa vreme.
  Oamenii de calitate din politica au inceput sa evite sa mai vina la emisiunile-cloaca (desi spunea cineva ieri la un vin ca fara A3 si RTV am fi ca pe vremea lui Ceausescu.. nu cred, dar m-a pus pe ganduri).

  Reply
 3. mihai

  Este inca o dovada a amatorismului cu care tipii se pregatesc pentru aparitiile tv. Pina la un punct, as intelege ca cineva sa iti dea sms-uri atunci esti live si nu faci fata – mai ales daca tema te depaseste. Insa in sms-uri se pun date, cifre, informatii, nu epitete. Aseara, Murg avea nevoie de un sms cu, sa zicem, media de virsta a celor care primesc venitul minim garantat. Chiar mi-as dori sa am timp odata ca pe un transcript sa fac un clasament al epitetelor si-al cifrelor. Dupa care l-as vota pe ala care da mai multe cifre/ verbe decit substantive/ epitete.

  Reply
 4. americanu

  Toti din PDL,au ceva in comun cu stapanul lor…..si anume TUPEUL…Sincer ma lasa rece tot ce se intampla sau se va mai intampla….

  Reply
 5. profesor

  Nu vad de ce moderatorul are dreptul sa stea cu un laptop in fata pt a lua informatia in mod continuu … iar, invitatii ar tb sa stea pe coji de nuci fara acces la informatie. Invitatii nu vin acolo sa dea examen, ci sa participe la o dezbatere … mai mult pseudodezbatere, intrucat de regul aeste invitat un reprezentant al puterii si 5-6 latratori … astfel, “dezbaterea” capata o atmosfera de procuratura.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Profesor, nu a zis nimeni că invitatul nu are voie. Era amuzant sa vezi sufleurul de la partid lucrand cu BlackBerry. Atat. Pseudodezbaterile nu ma pasioneaza oricum.

   Reply
 6. costi

  Adelin, este oarecum condamnabil ce a facut el. Sa nu ignoram totusi ca si moderatorii primesc sugestii de la un staff intreg prin casca in timpul emisiunii. Macar de dragul echitatii poate nu ar trebui condamnat asa de tare. Parerea mea…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.