Cu girofarul prin oraș

Eram ieri seară pe Calea Victoriei. Mergeam la un direct din fața Ministerului de Interne. Se circula bară la bară. Oribil… Doi motocicliști de poliție au început să dea mașinile la o parte. Cu sirene, girofar și tot tacâmul. S-a făcut cu greu o breșă și au apărut: un Passat de poliție și un alt Passat albastru. Cele două mașini deschideau calea unui impozant Mercedes S600. Pe bancheta din spate cine stătea nerăbdător să ajungă la o destinație doar de el știută? Adrieeeeean Videaaaaanu! Parcă nu mai are nicio o funcție care să-i permită să circule cu escortă. Este un pic ilegal. Dacă-l vedeți, vă rog să-l întrebați politicos de ce își permite totuși să ne gonească din calea domniei sale?

12 thoughts on “Cu girofarul prin oraș

 1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

 2. zetu

  Habar n-aveti domnule Adelin Petrisor. Domnul Adriean Videanu se deplasa in interes national. Si cum interesul national primeaza in fata intereselor avute de cei cateva zeci de soferi din trafic mi se pare si corect sa-i faceti loc, ce mama dracu!

  Reply
 3. George

  ah, Videanu?? si eu, ca un prost, am crezut pentru o clipa ca este Regina Marii Britanii…pentru o clipa, ca apoi mi-am dat seama ca suntem in Romania, iar in Marea Britanie, proasta aia de regina asteapta ca orice fraier la semafor culoarea verde…dar ea nu are ifosele nobiliare, fabricile de borduri din China si conturile lui Adriean von Videle:))

  Reply
 4. monica

  Lucrez la Piata Presei-toata saptamana au sunat girofarurile….cati oameni importa(n)ti are tara asta….
  Despre Videanu: model de mediocritate ajunsa la nivele..inalte

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.