Ieșisem de la un supermarket din Băneasa, eram în parcare și încercam să bag pungile-n portbagaj. Era seară, pe la 18. Aud un zgomot ciudat foarte aproape, în spatele meu, mă întorc și văd un individ de vreo 50-60 de ani, care urina pe un Golf 4.

– Băi nene, ești la câteva zeci de metri de ditamai mall-ul. Dă-o dracului de treabă, îți faci nevoile pe mașini…, i-am zis eu bărbatului.

– Să știți că e mașina mea, mi-a replicat el pe un ton ce se voia demn, în timp ce continua să stropească bara din spate.

– Te vede lumea, te văd copiii, parcarea e plină, am continuat eu să-l admonestez, în timp ce-mi băgam pungile-n mașină.

– Sunt bolnav, nu mă puteam ține până la toaletă, trebuia să fac.

– Ești bolnav la cap în primul rând, dacă îți faci nevoile într-un loc așa de aglomerat, cu buda la o aruncătură de băț.

– Vă rog, până aici, nu vă permit, s-a răstit bărbatul la mine.

Când a ridicat tonul, m-am uitat mai atent la el și, brusc, m-a bușit râsul. Cu o mână continua să direcționeze jetul pe propria-i mașină, în timp ce cu cealaltă își aranja masca chirurgicală, care alunecase și nu-i mai acoperea corect gura și nasul. Își făcea nevoile-n văzul lumii, însă nu voia să se pișe și pe regulile medicale din pandemie. Mare domn!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.