Eu, Zoso și limba română

Zoso a zis că eu nu știu limba română. Eu nu vreau să zic nimic. Vă dau doar o mostră de limbă română folosită de Zoso, de alfel un blogger foarte cunoscut și apreciat.

Zoso, te rog să nu pui la inimă acest dezacord.  Nu e vina ta! Știm cu toții că învățământul românesc nu e performant.

16 thoughts on “Eu, Zoso și limba română

 1. A.Dragos

  Te referi la “bemveu” ?:) Iti dai seama ca a scris intentionat asa si nu e chiar o greseala ce sa demonstreze faptul ca nu stie limba romana. 🙂

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   A.Dragoș,nu, nu mă refer la bmw. Mă refer la acordul lipsă. Corect era: m-au depășit un q7 și un bmw.:)

   Reply
 2. zoso

  tu esti exemplu perfect pentru cat de performant e 🙂

  eu doar incerc sa te prind din urma. hai, spune drept, un reporter asa neinfricat ca tine s-a speriat de violenta comentatorilor de pe net?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Zoso, Scuze! Abia acum am putut să intru pe net.:) Nu m-am speriat de violența celor de pe net. Mă săturasem să moderez comentarii cu următoarele apelative: buboiule, sclavul lu’ Voiculescu, să-ți fac, să-ți dreg etc. E interesantă polemica doar atunci când oamenii nu depășesc anumite limite. Legat de discuția noastră, am vrut să vezi că e ușor să dai cu piatra. Toți avem necazuri. Unii nu știu să facă acordul subiectului multiplu, alții nu știu alte lucruri. Îți mulțumesc pentru link. Sincer. O zi bună!

   Reply
 3. alfabet

  Zoso e o tzatza analfabeta care isi da cu parerea despre orice, un fel de Gigi Becali fara bani dar cu cosuri pe fata. Cred ca e bagat in seama prea mult.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Alfabet, te contrazic. Zoso este unul dintre bloggerii de succes. Cu bune și rele, ca noi toți…:)

   Reply
 4. Visarion Necleevici

  Il urmaresc pe Vali Petcu de ceva vreme, apreciez ceea ce face, dar in ultima perioada a devenit un mini otv-ist. Cand nu are “marfa” o fabrica, chiar si cu riscul de-a jigni. Nu-i contest calitatile, daca la un moment dat se va scrie o istorie a blogurilor din Romania, Vali va avea un capitol aparte. Mi-a lasat un gust amar atitudinea lui usor rautacioasa, chiar daca el a vrut s-o dea ca pe-o ironie fina. Pacat.

  In alta ordine de idei este prima data cand intru pe blogul tau, si-am facut acest lucru din Pagina de media a lui Petrisor Obae. Mi-a atras atentia postarea ta si totodata calmul si doplomatia de care ai dat dovada. Felicitari Adelin.

  Reply
 5. BlogFather

  Adelin, Zoso, am pretentii de la voi. Sa vanati greseli gramaticale mi se pare pueril, oricui i se poate intampla sa greseasca. Cand veti avea dispute pe teme serioase veniti la tata sa va medieze. 🙂

  Reply
 6. blackman

  Adelin, zoso are dreptate! “M-a depasit”, ca “e mai multe”, nu-i asa?
  Vorbind serios, ma bucur ca Vali Petcu a scris acel post. Ti-a semnalat prezenta si, la audienta (nemeritata, in opinia mea) pe care o are, a facut un lucru bun.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Blackman, oricine poate să greșească. I-am mulțumit sincer lui Zoso pentru link.
   BlogFather, nu ne vânăm greșeli. Eu sper că suntem doi adulți. Pe net e loc din belșug pentru toți.:)

   Reply
 7. Turnofftheglory

  Ti-a semnalat aparitia in blogosfera Sorina, iar zoso ti-a adus trafic. Fii recunoscator si trage tare.
  Nu te simpatizez nici nu te antipatizez, dar polemica gratuita cu number one este un balonas de sapun efemer.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Turnofftheglory, oare cine a început polemica? Indiferent dacă ma simpatizezi sau nu, eu sunt politicos de felul meu. Le-am mulțumit tuturor celor care m-au ajutat cu link: Zoso, Sorina, Reporter virtual, paginademedia, Petreanu. 🙂

   Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   WikerMan, îl știu bine pe Mircea. Uneori exagerează. E urât să te legi de modul în care arată un om, mai ales că nici noi nu suntem frații lui Adonis. Sincer, nu cred că tu ești vreun manechin. 🙂 Sper să nu te supere această glumă.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.