Care să fie handicapul proprietarilor acestor mașini?

13 thoughts on “Handicapați”
 1. nu trebuia articulat? handicapatii?

  asa niste handicapati nu e interesant, nu sare in fata … plus ca nici propietarii nu se vor simti bagati in seamna. Si poate tu nu stii, dar unii au indemnizatie din aia de isi permit ML 🙂

  1. Piticu, as prefera sa-i bage in seama politia cu niste amenzi cam cat rata la ML. 🙂
   Liana, dupa ce vad in parcarea magazinelor, nu par sa fie superstitiosi.

 2. Am citit la Dan Negru pe blog, o chestie scrisa in America pe un loc de parcare pentru handicapati. Suna asa: ” Daca mi-ai luat locul, ia-mi si handicapul !” . Ar trebui scrise si la noi.

 3. Daca imi aduc bine aminte, acesta era masina de serviciu a lui Videanu de la primarie, pe care a luat-o cu el si la ministerul economiei, unde nu erau tuareg-uri, erau doar passat-uri. Cand ai facut poza?

  1. Brîndușa, fotografia am făcut-o duminică dimineața.
   Pepe, o idee foarte bună.
   Lucius, e clar că-s cool oamenii…
   Doina, mașinile nu-s ieșite din comun. Să nu fim răi. 🙂
   Raluca, sunt de acord.

 4. Adelin nu se poa. Amenda de rutiera sau ce dracu politie e aia … e maxim 240 de lei … in 24 sau 48 de ore (imi scapa exact cat), in rest e maxim dublu.

  A se vedea spre exemplu stirea de azi cu aia care a depasit peste linia de tren si a luat politistul pe capota, care a primit o amenda de … fix 240 de lei 🙂

  nah tupeu

  1. Piticu, știi care-i tragedia? Poliția nu are voie să dea amenzi. Parcările mall-urilor sunt proprietate privată. Pe de altă parte, firmele de pază nu au dreptul nici ele să amendeze. Așa că nici măcar 240 de lei nu le poți da. Ce zici de asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.