13 thoughts on “Inocență

  1. Adelin Petrisor Post author

   Americanu’, din ce in ce mai grea. Estul si sudul sunt zone cu probleme: multe ied-uri si ambuscade, multi morti si raniti…

   Reply
 1. americanu

  Granita cu Pakistanul intre noi fie vorba exista doar cu numele…un sir muntos care nu se mai termina,presarate pe ici pe colo cu posturi ANA,kunarul e cea mai periculoasa cica cu 147 de morti,khostul iar e o zona fierbinte,bine e si o zona forme de relief mari,si cum aveau americanii pana de curand o baza intr-o vale,veneau talibanii si trageau cu RPG-uri ca la poligon…
  PS:helmand a ajuns la cifra magica de 666 de victime….Iar de Patraeus nu se mai aude nimic..

  Reply
 2. danutz

  Foarte tari pozele. Mi-e greu sa cred, chiar daca nici noi nu traim prea bine, ca poate la 5-6 ore de mers cu avionul se intampla nenorocirile astea. Astept, poate cu o zi – doua inainte, sa ne spui candva fi difuzat reportajul.

  Reply
 3. roarmy

  Baiatu, 12 ore cu C-urile cu care ne taram noi romanii, probabil cu un avion de cursa se fac 5 ore prin Dubai.
  Danutz,sunt totusi 4000 de km si o diferenta enorma de mentalitate. Afganii nu au in cap apartenenta de un stat al lor. Pentru ei, tribul este singura institutie pe care o recunosc si pentru care lupta la nesfarsit.

  Americane, probabil Petraeus incearca tot ce se poate omeneste sa stapaneasca situatia, dar aceasta situatie nu se compara nici pe sfert cu ceea ce a fost in Irak. Probabil ca dupa 20 de ani se vor retrage si americanii cu coada intre picioare asa cum au facut si rusii. Nu te poti lupta cu un inamic invizibil.

  Adelin,superbe poze dar am si eu problema mea: militarii romani ce fac? Ce vesti ne aduci de acolo?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   roarmy, nu m-am intalnit decat cu cei de la logistica de pe kabul. Sunt cativa baieti care muncesc mult mai ales la rotatii. Baiatu’ cu AC-ul este unul dintre ei. Seful lor-Alex este proaspat tata. M-am mai intalnit cu cativa din FS care erau in regula si asteptau sa predea stafeta.
   teo, voi da un link pe blod. este insa un simplu reportaj. 🙂
   Virtualkid, multumesc pentru sustinere.

   Reply
 4. roarmy

  Baiatu, daca il avem ca stapan pe Dumnezeu, atunci latram intradevar la acelasi stapan. Diferenta ar fi ca eu latru slobod, nu in lant. Sunt pe strazile netului si latru de multa vreme pentru a sustine cauza militarilor.
  Apropo, sa va intoarceti cu bine acasa.

  Adelin, era interesant de facut un reportaj despre un proaspat tatic aflat in Afganistan(a se avea in vedere reportajul despre tinerii casatoriti din Afganistan care a tinut prima pagina a ziarelor zile in sir).

  Cat despre fotografii si reportaje, nu pot decat sa-ti multumesc. Poate cineva din Romanica asta draga se sesizeaza si vede cum e la altii……..

  Reply
 5. americanu

  @roarmy am vazut un documentar despre un jurnalist pakistanez parq care s-a infiltrat in randurile talibanilor,si il intreaba pe un taliban mai batran,care vi se pare mai puternic NATO sau URSS,si ala raspunde cica clar ca rusii au fost mult mai agresivi si mai bn pregatiti acuma,nici sa te duci cu tancul peste ei cum faceau vodcarii nu e bine….Faza e ca talibanii is si lasi rar au dat dovada de luciditate si de initiativa,cele mai multe actiuni is IED-uri,pt ca intre noi fie vorba,fata in fata cu soldatii NATO ar fi facuti bucati imediat…au avantajul ca ii arunca in lupta religia lor idioata si ca stiu bn terenul…..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.