Un prieten bun mi-a făcut cadou de ziua mea un elicopter cu radiocomandă. Drăcovenia se ridică imediat la 30-40 de metri, însă este destul de greu de controlat de un începător. Pentru că pilotez ca Stevie Wonder, am reușit să-l dau de foarte multe ori de pământ. Îmi place foarte tare! Poate și pentru că o scoate din minți pe Natașa. 🙂 Mulțumesc, Vali!

11 thoughts on “Jucărie pentru adulți”
 1. am trecut impreuna cu copilul pe langa un stand al unui comerciant dintr-un mall…. in dreptul lui, doi tineri, familiarizati perfect cu comenzile, frecau doua elicoptere ca si acesta! a fost unul dintre cele mai dificile momente de pana acum din relatia cu copilul meu…. nu imi permiteam sa-l cumpar, nu reuseam sa-l rup de langa ele….
  l-ai primit cadou, este perfect! in scurt timp o sa fie al Smarandei, garantat!
  tu, daca vrei, in tribuna, la aplauze….

  1. VirtualKid, să știi că nu e tocmai o jucărie pentru copii. Pe el scrie 14+. Te poate răni destul de ușor. Căt despe adulți/copii, cred că depinde de la caz la caz.

 2. ma refeream la faptul ca nevoia de a vinde este la fel ca si nevoia de rating (ca sa folosesc un termen pe care il intelegi si in somn).

  tinta este tot copilul, chiar daca el ar reusit sa se maturizeze (aparent!).

  am explicat foarte greu de ce nu luam si noi „unul, atat, numai unul”…

  poate ai sa intelegi mai bine daca te trimit aici.

  A fost un moment de mare fericire, comparabil cu prima calatorie cu avionul!

  Urmeaza sa simti pe pilea ta!

  1. Vali, cred ca l-am si stricat. S-a rupt imbinarea de la a doua elice de pe rotorul principal. Acum nu mai poate fi controlat….:(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.