Lansarea de la Babeș-Bolyai

Am stat câteva ore bune la UBB. Amfiteatrul Facultății de Științe Politice a fost plin. Au fost peste 100 de studenți. Am primit întrebări dificile despre televiziune, moguli, etică, viitorul breslei. Am dat vreo șase interviuri pentru presa locală. Le mulțumesc celor care au venit. Am fost impresionat de condițiile din facultate. Ardelenii au un amfiteatru nou-nouț, cu peste 100 de locuri, scaune ca la multiplex, aparatură de proiecție și instalație de sonorizare. Asta în condițiile în care cei de la Jurnalism-Universitatea București stau în sedii închiriate și au dotari de o vârstă cu profesorii, nu cu studenții. Ardelenii, tot bugetari și ei, ne arată că se poate. Cum? Foarte simplu. Au luat fonduri europene. Bravo, UBB!

7 thoughts on “Lansarea de la Babeș-Bolyai

  1. Adelin Petrisor Post author

   Sorin, nu cred că bagă în buzunar. Partea frumoasă la banii europeni este că se justifică fiecare bănuț.:)

   Reply
 1. NICOLETA

  Felicitari pentru lansarea de la Cluj, incet dar sigur se vede si la noi recunoasterea adevaratelor valori .E drept ca tot ardealul e ” fruncea “, si banatul ,dar sa speram ca se va generaliza.Daca nu speram , murim !

  Reply
 2. iulicika

  ce-mi place mie,Adelin,ca tu ai fost acolo in calitate de autor de carte, insa jurnalistul din tine nu-ti da pace si le observi imediat pe toate ;). felicitari!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.