Numărul ridicat al pacienților aflați în stare critică din ultima vreme a grăbit autoritățile să extindă permanent capacitatea secțiilor ATI rezervate tratării bolnavilor de COVID. Numai în Capitală s-a mărit cu 40 la sută în ultimele 2 săptămâni. Potrivit șefului DSU, Raed Arafat, Bucureștiul are în prezent puțin peste 100 de paturi la Terapie Intensivă, dar probleme ridică în continuare deficitul de personal specializat.

One thought on “Locuri ATI-COVID”
  1. E foarte impresionant, fara a fi „zaharos” de patetic. Arata bine suferinta medicilor de ATI, poate cei mai buni medici. Cumva trebuie gasite niste modalitati de a atinge mintea celor slab educati, lipsiti de empatie sau celor care nu cred in umanism …sau macar in stiinta.
    Cinci propozitii simple si clare, asertiuni bine gandite de psihologi care sa faca astfel de mesaje tintite…impreuna cu niste oameni de media….sau specialisti in retorica, nu mai stiu ce sa zic….imi pare foarte rau de ce se intampla in tara mea! Poate ca aceste mesaje ar trebui spuse din gura unor oameni reali, de pe teren, pana cand ultimul ignorant, nepasator sau cu o slaba educatie afectiva e miscat macar un pic.
    Cu empatie pentru medici port masca in aglomeratii si pe strada cate luni va fi necesar, ce mare scofala poate fi sa o porti pe unde ai nevoie?! Am prieteni si cunostine medici, fosti colegi de liceu si facultate, cum as putea sa nu.ma gandesc la ei, ca nu i-am uitat, cum sa uiti cei mai buni colegi pe care i-ai avut, cei mai seriosi si umanisti?! Cum sa nu ma gandesc la batraneii care poate au nevoie de ATI din alte motive de sanatate si nu au acces in aceeasi masura ca inainte?!!!
    Uf!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.