Sub anonimat o doamnă scrie pe site-ul lui Tiberiu Lovin că-mi pregătesc întoarcerea la Antenă pupîndu-l în fund pe Sorin Oancea. Despre schimbarea acestuia am scris pe telenews. Am stat și am încercat să înteleg raționamentul. Deci eu îl slăvesc pe Oancea, tocmai dat jos și în felul acesta îl conving pe Gâdea să mă angajeze. Hmm. Ceva nu se leagă… Las la o parte faptul că nu l-am lăudat pe Sorin ci doar i-am recunoscut meritele, într-un moment în care unii l-au șters deja din agendă. Logic nu cumva ar fi trebuit să-i adun scamele lui Mihai ca ulterior el să mă ia în echipa lui? Raționamentul plin de poticneli al internautei m-a făcut să mă întreb dacă nu cumva țara este în metastază tocmai din cauza logicii noastre gheboase… Nu mai vorbesc de apetența pentru bălăcăreală, mâini în șolduri și găleți de rahat turnate direct în cap.

9 thoughts on “Logică de Dâmbovița”
 1. Cum adica ” dat jos „..cand omu e bine mersi presedinte de consiliu de administratie A3 ..plus actionar A3..plus vicepres. group Grivco ? Acum si peste celelalte 2 Antene..dupa Camelia ..el e big boss pe acolo !!
  Adeline ..tu chiar crezi ca el Gadea conduce ..ca ia decizii de capul lui pe acolo ??
  Eu nu cred 🙂

  1. River, titlurile sună pompos. Am petrecut 10 ani frumoși în Intact și cred că știu ce spun. Sorin Oancea este pe linie moartă! Nu poate lua nicio decizie legată de A3. Are în continuare 25 la sută din acțiuni. Va lua la sfârșit de an parte din profit. Dacă va fi profit că e criza.:)

  1. Mulțumesc, Simona. Nu m-a deranjat mesajul doamnei respective. Nici măcar nu era răutăcios. Am fost descumpănit de logica ei.

  1. Turambar, am auzit și eu destule lucruri despre ce va face Oancea. Oricum e bun manager și sigur se va descurca foarte bine. În trust sau în afara lui…:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.