19 thoughts on “Mulțumesc

 1. NICOLETA

  Buna dimineata si felicitari! Usor usor lumea incepe sa stie sa aleaga cititul si mai ales ce citeste .Doamne tine-le obiceiul!A venit Mosul la fetele tale ? As vrea sa vad ochisorii Smarandei cand il vede , cred ca sunt superbi!

  Reply
 2. Geanina

  Am citit cartea, am recomandat-o si prietenilor mei.E foarte buna.Merita sa ocupe un loc bun. Sarbatori fericite tie si familiei tale.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Virtualkid, măgulitoare alăturarea, dar eu rămân un reporter ca mulți alții. Oricum, foarte mulțumit de statutul lui. 🙂

   Reply
 3. nic

  Am citit cartea. Oare cum iti par celelalte reportaje dupa ce ai trait toate alea din carte?
  Sunt dezamagitoare? Sau din contra au alta valoare tocmai prin nomalitate, liniste si pace?

  Reply
 4. delia

  Nu stiu daca iti citesti aceste mesaje… eu vroiam doar sa iti multumesc ca ai scris “Razboaiele mele”. Am citit-o pe nerasuflate pe drumul de la Bucuresti la Sibiu (dus-intors:)) si m-a incantat!Mi-as dori sa existe mai multi jurnalisti ca tine in Romania si ca stirile de la noi sa contina mai multe info despre politica externa; sa nu mai ramana acest tip de stiri pe ultimul loc.Felicitari pentru toata munca si curajul!Mult succes in continuare cu toate proiectele si de abia astept sa-ti vad reportajele la tv in 2011. La multi ani! Sanatate multa tie si familiei!
  Delia

  Reply
 5. silviu

  felictari pentru carte ;
  am cumparat-o si am inceput sa citesc de cand am iesit de pe usa libariei luceafarul … si cand am revenit in realitatea traita eram acasa si ceasu’ era 23 iar eu citeam caracterizarea lui andrei plesu de pe coperta
  respect si admir ceea ce faci si tare as vrea sa ma reinventez pe acest drum al tau; crezi ca am vreo sansa ?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Silviu, multumesc. Imi e greu sa-ti dau un raspuns transant. Poate ca da… In prezent, subiectele serioase sunt din ce in ce mai rare, redactiile au bugete mici, dar intotdeauna exista o sansa!
   Nea Costache, ce premiu?

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.