Alin Romașcan este noul șef al Departamentului de Știri Antena 1&3. În această seară el a bătut palma cu Mihai Gâdea, directorul Antenei 3. Alin va fi prezentat redacției mâine. El îi va coordona pe Gică Voicu, șef peste Observator și Aura Țițirigă, șef al știrilor Antena 3.  Alin Romașcan a avut pâna în urmă cu câteva zile contract cu Realitatea TV. În urmă cu câțiva ani, el a fost producător general al Observatorului Antenei 1. Romașcan a confirmat numirea, însă mi-a spus că e prematur să facă declarații despre ce urmează să schimbe. „Mai întâi voi face o evaluare și abia după îi voi prezenta un plan lui Mihai Gâdea”, a declarat noul director.

Completare: Alin va fi prezentat redacției mâine, 16 iunie.

Vezi și „Schimbări la Observator”

10 thoughts on “Nou șef al știrilor din Antene”
    1. Piticu, toată viața încercăm marea cu degetul… Iartă-mi profunzimea dar este prea dimineață și abia am terminat să-i dau laptele Smarandei.:)

  1. Se pare ca Gadea se pricepe la transferuri, a reusit doua de prima clasa in mai putin de o luna, o sa depaseasca Realitatea in scurt timp daca nu cumva au si depasito.

    1. George, este clar că și Dumitrescu și Romașcan sunt două achiziții importante. Să vedem cum îi pune Gâdea în valoare. Este foarte important. Oricum vom mai auzi de transferuri. Nu vor fi singurele achiziții. Nu, Antena 3 nu este peste Realitatea, cel puțin pe „all day”. În prime time are rating mai mare, însă pe toată ziua Realitatea este peste.

    1. Răzvan, n-aș spune că se duce în cap. Sunt acolo probleme mari cu banii. S-ar putea ca managerii să reușească să treacă peste această criză. Realitatea este oricum un brand puternic.

  2. Pe Adelin Petrisor as vrea sa-l vad „transferat” din nou la Observator !
    Ce dor imi e de A. Petrisor , Ioana Raduca ..Carmen Moise ..Ionela Nastase ..reporteri cu greutate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.