Nu știe stânga ce face dreapta

Se duce dracului și cota unică. Cel puțin asta știm în acest moment pentru că așa le-a spus Vlădescu celor de la Ziarul financiar. Pe seară,  alții vor face alte declarații care să o contrazică pe cea a ministrului de finanțe. E ca la nebuni. Mă întreb cum Dumnezeu se înțeleg în cabinet? Fiecare vorbește altă limbă, are alte idei, altă agendă… Parcă am avea un guvern al copiilor de până-n cinci-șase ani. Copiii știu tot atât de puțină economie, dar macar nu ar avea atâtea interese ascunse, nu ar fi la fel de veroși și nu ar avea burți și cururi imense pe care să  le plimbe pe la TV.

5 thoughts on “Nu știe stânga ce face dreapta

 1. Turambar

  Pai parca nu era buna cota unica. Da’ nu era buna deloc. Era, de fapt, daca imi aduc eu aminte, rau suprem. Verishoara lu’ Satan si mama cremenalilor.

  Alo, televiziunili! Un pic de consistentza in rictus, por favor…

  😉

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Turambar, nu cumva eu reprezint “televiziunili”, sunt personificarea răului mediatic? Sper să nu. Nu sunt economist dar am mai citit pe la unii care sunt. În vremuri de căcat, o cotă unică de 10 la sută poate ar fi fost mai bună…Poate.

   Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Horia, da, asta se va întampla, dar ce le pasă lor. Acum Vlădescu critică mărirea TVA de parcă el nu ar fi membru al cabinetului. E un mare, mare haloimis în căpățânile lor.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.