Chelsea Clinton s-a măritat ieri. Norocosul este Mark Mezvinsky, un bancher de 32 de ani. Experții în nunți au declarat pentru AP că „deranjul” a costat undeva între 2 și 3 milioane de dolari. De ce atât de mult? Păi când mireasa-i cam urâtă, măcar nunta să fie frumoasă. Doar cateringul a costat 750.000 de dolari. Tortul a fost unul modest, de 11.000 de dolari. Bijuteriile miresei au fost estimate cam la un sfert de milion de dolari iar toaletele de fițe vreo 15.000 de dolari. Corturile cu aer condiționat au costat și ele doar 600.000 de dolari. Să vadă și minoritarii din grădina Carpaților cum trebuie să arate o nuntă la cort!


10 thoughts on “Nuntă la cortul unui fost președinte”
  1. M-da, la cort dar as fi fost curios, daca muzica de petrecere a nuntii, a fost asigurata de cantareti sau formatii de pe la noi. Ca avem „artisti muzicali” pentru nunti la cort. Sa nu le dam idei celor care fac nunta in cort, cu instalatii de aer conditionat. Lasa-i sa se coaca si sa curga apele, pe ei 🙂

    1. Iulian, Minune sigur nu a cântat.
      Ioana, ești rea. Ginerică e și el bogat, iar mama sa e politician de frunte, dacă nu ma înșel.

  2. :)) si sunt convinsa ca atat relatiile familiei clinton precum si banii lor stricau ginerelui…:)) ai dreptate adelin a luat-o din iubire pura si pentru ca e foarte frumoasa..sau vorba lu madam carmen harra chelsea e gravida si va naste un baietel..:))cred ca de la caderea de calciu sunt asa rautacioasa azi

  3. multe,prea multe caderi in ro. precipitatii,grindina,avioane,elicoptere,calciu,frunza verde,deontologie etc numai guvernul nu mai cade,mai avem rabdare?!

  4. Rochia miresii seamana cu a nurorii mele,doar ca costat 13 milioane (bani vechi).Daca ma suna ii luam de-aici una mai ieftina .Faceau si ei economie si le-ajungeau banii de-un restaurant ,ca e riscant la cort.Daca vine „Katrina”ii zboara pana-n Israel la ginere acasa.Urarea mea pt miri este: Casa (Alba)de piatra si copii de caramida!Pt.Adelin Petrisor :Respect nemarginit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.