Un ziar care nu se vinde în mai mult de 1000 de exemplare și care pe online are accesări mai puține decât marile bloguri, îmi pune în gură cuvinte pe care nu le-am spus. Potrivit unei jurnaliste cu care nu am vorbit niciodată, eu am plecat de la Vîntu pentru că nu m-a plătit. Mai spune „scriitoarea” că sunt lefter și șomer, dar că am mașină scumpă. Publică niște fotografii făcute de un om de-al lor cu care m-am întâlnit întâmplător pe stradă și gata „articolul”.

Domnișoară-jurnalist,

În primul rând, nu te cunosc și sper nici să nu am norocul ăsta . În al doilea rând, află că Realitatea mi-a plătit până la ultimul bănuț. Am plecat de la RTV pentru că am vrut să stau acasă după nașterea Smarandei. Să fii sigură că șomerul câștigă mai mult decât câștigi tu la fițuica aia care-ți permite să inventezi povești. Tuto!

Nici măcar nu vă dau link pentru că v-aș face trafic, jurnaliștilor ce sunteți!

41 thoughts on “O fițuică de căcat”
 1. Adelin, adu tuta la controlul tatilor ofensati, sa vedem daca putem sa-i rotunjim castigurile!
  Poate ca are frustrarea dificultatii de a strange banii pentru un „vuirton” de la „dragonul rosu”.

 2. te mai surprinde?s-a creat un precedent periculos din punctul meu de vedere atunci cand nu s-au desfacut contracte de munca si nici sanctiuni drastice pt inventarea unui interviu in exclusivitate la Agerpress cu Madalina Manole..Asa ca sa ne tot asteptam la interviuri din astea

  1. Ioana, am fost sunat de fotograf care m-a întrebat ce mașină e. Nu era în stare să scrie allroad. Atât. În rest nicio declarație, nimic. Jurnalist ca ăștia ar putea fi și un lobotomizat.

 3. :)) asa inteleg ei sa faca jurnalism..atata timp cat oricine poate deveni jurnalist atata timp cat raspunde la stimuli externi asemenea „interviuri” vor deveni uzuale..

 4. tocmai!
  si daca i-ai face un astfel de cadou, l-ar risipi fara sa stie ca l-a avut!

  ai sa vezi ce frumos este sa fii tata profesionist atunci cand o sa incepeti sa mergeti la gradinita si cand o sa inceapa sa te invete „smecherii de gradinar”…. s-ar putea sa ramai cantonat in profesia in care te califici la locul de munca!

 5. Faina masina,puteai sa ai si Ferrari ideea e ca la-i cumparat din banii tai din munca ta,iar cu banii tai faci ce vrei….cat despre faza cu somerul…sa fim seriosi la ce CV ai multe televiziuni te-ar primi…..

 6. am ajunss in situatia ca adevaratul jurnalism sa se faca pe bloguri, ar ziarele sa fie doar niste foi de pripas si spalat rufe… am vazut stirea, chiar am vrut sa-ti scriu, in National sau 7 plus, cum i-o fi zicand.asemenea „autori” fac de ras meseria de jurnalist.

 7. Scuze de offtopic (oarecum :)) si scuze de intarziere – la multi ani, iti doresc sanatate si multe motive sa fii fericit!

 8. Se primesc si mai tarziu urarile? La multi ani, Adelin! Si sa te bucuri de fetele tale!
  Cat despre fonfleul asta al carui personaj ai fost…face parte din starea presei de azi. Pacat de involutia asta. Dar putem face jurnalism pe bloguri acum, nu? Eu il fac de 3 ani, iar acum constat cum blogrollul meu se tot lungeste. Acum si cu numele tau. Sa auzim de mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.