Politică, sindicalism și muci

În emisiunea Oanei Stancu se discuta puternic despre politică și matrapazlâcuri. Atmosfera se încinsese. Videanu însuși intrase prin telefon și se certa cu Nistorescu. Când colo, ce să vezi? În ciuda dezbaterii aprige, un sindicalist de frunte se plictisise. Începuse delicat să foreze într-o nară. Noroc cu regizorul de emisie. A fost atent și ne-a scutit măcar de faza cu făcutul biluțelor din muci. Bravo, colegule!

10 thoughts on “Politică, sindicalism și muci

 1. Pingback: Tweets that mention Politică, sindicalism și muci | Blog by AP -- Topsy.com

 2. VirtualKid

  ehe!
  la cat de grea este lupta sindicala…. biluta ar mai trebui sa conteze! poate chiar din biluta asta o sa vina bulgarele de neoprit al protestelor sindicale la care sa nu mai mizam doar pe neamurile liderilor si pe vreo cativa rataciti….

  Reply
 3. Eretele

  ATENTIE ROMANI !Sindicalistii pregatesc ,pentru toamna MUCIADA BUGETARILOR,si biluta liderului de sindicat ,se pare,conform unor „surse demne de incredere”s-ar putea transforma intr-o AVALANSA DE…MUCI !Felicitari,VirtualKid Says!

  Reply
 4. VirtualKid

  uite asa am devenit un potential “analist” in materie de …. muci!
  tocmai am primit recunoasterea acestui mediu!
  pornesc si eu “biluta” mea…..

  Reply
 5. Eretele

  VirtualKid,ma-i castigat ca tovaras,cand incepem lupta;va veti ocupa de partea organizatorica,astept propuneri,o zi buna,

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.