16 thoughts on “Revoluția din Egipt

 1. NICOLETA

  Butoiul de pulbere are aprins fitilul…iar in lumea araba nu se fac revolutii de catifea! Sunt fanatici.Explica-mi ceva,te rog,cand musulmanii aia se roaga fortele de ordine de langa ei ,nu ar trebui sa faca la fel? Cum ar arata,unii langa altii,in pauza de rugaciune !!!! Ar fi suuuuper!

  Reply
 2. seby

  salut adelin…sincer cred ca in Yemen sau Sudan situatia este mult diferita….acolo sunt trupele de gherila si organizatiile teroriste care pun stapanire pe majoritatea zonelor populate in timp ce aici mai mult seamana cu regimurile comuniste din Romania, Irak …este o manifestatie a populatiei nemultumite care a ajuns la un punct critic ptr actualul guvern si chiar ptr presedintie cu toate apelurile la calm facute chiar si de presedintele american Obama…

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Seby, in spatele manifestațiilor de la Cairo se află Frăția Musulmană. Vezi pe net cum arată aripa radicală a acestei grupări. Mâna dreapta a lui Ossama este unul dintre fondatori, dr. Al Zawahiri.

   Reply
 3. adela

  De ce nu esti acolo? Mi-ar fi placut sa vad ca avem un corespondent si noi acolo. Ma mira ca niciun post din Romania nu transmite in direct, se petrec lucruri istorice, asa ca stau pe Al Jazeera si CNN.

  Reply
 4. americanu

  Eu nu inteleg dc va mai mira,cand la noi e mai interesant ce o facut noua prietena a lui Dodel….cum nu o stiti ?!?! 😀

  Reply
 5. Bujold

  Sa ne bucuram de aceste miscari? Sa fim fericiti pentru ca revolutionarii Iranieni pun mana pe putere? Granita intre fasia Gaza si Egipt este nepazita, in acest moment, iar luptatorii Hamas trec in Egipt….

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Bujold, cu siguranta iranienii “alimenteaza” rascoala… Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna Egipt in haos.

   Reply
 6. Catalin Stanoiu

  Adelin, parerile vis-a-vis de entitatea aflata in spatele evenimentelor din Cairo sunt impartite. Eu cautand si pareri din barca estica, mai exact de la rusi, am dat pe agentia lor RIA Novosti de un interviu interesant care are ca subiect aceste evenimente, pe care l-am tradus si postat pe site-ul meu. Il gasesti aici, in cazul in care, si ma indoiesc ca e asa, nu stii de el. http://www.balaceanca.net/2011/02/08/catalin/ria-novosti-revoltele-din-egipt-ar-putea-fi-orchestrate-de-americani

  Eu cam tind sa le dau dreptate… Mai curand ii vad pe americani in spatele evenimentelor. Pe de-o parte! Pe de-alta parte n-as vrea nici sa cad in capcana afirmatiilor la moda, sa arunca vina asupra lor si sa fie exceptia care intareste regula.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.