Scriitorul Cozmin Gușă

“UN OSPICIU NUMIT ROMÂNIA. Cronica unui eșec premeditat” Acesta este titlul cărții pe care Cozmin Gușă o va lansa luna viitoare. Prin telefon, de la Chișinău, Cozmin mi-a spus că a scris despre ” cât de bolnavi suntem, de unde ni se trage, care sunt simptomele acestor boli psihice cu răspandire de masa și cum influenteaza prezentul”. Optimistă viziune, nu? Câteva cuvinte despre Cozmin Gușă ( în viziunea mea):

-versatil, posibil lipsit de scrupule, întotdeauna aflat în anturajul oamenilor puternici, la un moment dat apropiat al mogulilor Voiculescu și Vântu, fost PSD-ist de frunte, fost PD-ist de frunte, fost tovarăș al lui Băsescu, tăticul PIN-ului (nu mă întrebați ce se mai întâmplă cu micro-formațiunea că nu știu), un personaj controversat și interesant.

Merită să văd cum descrie el România zilelor lui.

8 thoughts on “Scriitorul Cozmin Gușă

 1. VirtualKid

  …are o minte (uneori) sclipitor de analitica, dar, fara sa-l cunosc, il banuiesc a nu fi la fel de sclipitor atunci cand vine vorba de moralitate. Traseul lui indica un (posibil) oportunism cinic.

  Reply
 2. VirtualKid

  @americanu:
  cartea este gata de mult!
  pentru cei care nu se uita la stiri doar ca sa bifeze prezenta, este o lectura interesanta, chiar daca nu este menita sa produca revelatii…
  eu asa am simtit cartea, o poveste despre reporterul care vrea…..

  Reply
 3. Pingback: Simona Ionescu » Cosmin Gusa scrie carti la Chisinau despre poporul roman

 4. curly

  oarecum off-topic…
  eu am vreo cativa din presa despre care cred ca au trese pe umerii lor falnici: Gusa (poate s-a uitat, dar a lucrat in Intact inainte de a ajunge pa langa Nastase si apoi tot traseul), Chirieac, SRS, Radu Tudor, Culcer…n-am dovezi, ovcors

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.