Scuze tardive și doar în particular

Vă spuneam ieri că un ziar care apare în clandestinitate a inventat o știre despre mine. După ce am scris pe blog despre “jurnalista” care, deși nu m-a întâlnit vreodată, mi-a pus diverse vorbe-n gură, invenția a fost scoasă de pe net. Seara am fost sunat de redactorul-șef al publicației. Femeia și-a cerut scuze în fel și chip. Mi-a spus că a constatat și ea că așa zisele mele declarații erau rodul imaginației subalternei ei, că mă apreciază pentru ce am făcut în presă…bla bla bla. După ce mi s-a jeluit la telefon vreo 10 minute, ne-am luat civilizat la revedere. Asta-i practica: te fac praf în public și-mi cer scuze la telefon. Deși inveția despre mine a apărut și-n print și-n online, punem pariu că scuzele vor rămâne doar cele pe care redactorul-șef mi le-a susurat la ureche?

Vezi și: O fițuică de căcat

11 thoughts on “Scuze tardive și doar în particular

  1. Adelin Petrisor Post author

   Ioana, șefa lor îmi zicea că ziarul se vrea serios. Eu cred că oamenii dau imaginea ziarului și omul lor a inventat o discuție cu mine…

   Reply
 1. Turambar

  Cred ca stiu despre ce ziar e vorba, daca zici ca e o ea redactor-sef. Si eu am patzit fix la fel: dat la radacina, cu ura, cu rautate. Pe urma de maniera cea mai inocenta, dupa ce i-am trimis un e-mail de balacareala, si-a cerut scuze. Inocenta, curva dracu… 🙁

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Turambar, mie nu mi-au dat la rădăcină, dar au inventat că RTV nu mi-a plătit banii, că-s lefter și am mașină scumpă…imbecilități.

   Reply
 2. Eretele

  Adelin,nu uitati vorba celebrului Marin Preda„ sunt oameni culti si oameni desculti” O noapte cu lumina celesta,va doresc !

  Reply
 3. vlad

  adeline, iti cam lipsesc razboaiele:d doar ca tie nu-ti sta bine sa intri intr-un razboi atit de mic. presa de la noi e varza, varza, varza. Nu inteleg de ce te mai miri. Dar altceva ma mira, ca asa varza cum e, oamenii/cititorii fix asta vor: stiri inventate, birfe etc. Si in fond, multumeste-te cu scuzele de la telefon – ca tot te intrebai daca o sa primesti si altceva. Multi din presa nu se sinchisesc nici sa sune. In fiecare zi isi vind ziarele cu stiri inventate. Si spun lucruri grave.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Vlad, ce-i drept îmi cam lipsește acțiunea, dar sper să termin un proiect la care lucrez și să reîncep.
   Ioana, nu-s sensibil. 🙂
   HM, sunt tot felul de maimuțe care plătesc să se scrie orice despre ele…

   Reply
 4. ioana

  Dar ce va mai plingeti, bre. Dar Cristi Tabara ce sa mai zica….A aparut pe pagina 1 intr-un colorat cu o declaratie care nu-i apartine. Mai faceti si voi diferenta intre derapaje de presa. Cite pagini de scuze merita? Insa, intre ziaristi mincatoria….sa te fereasca Dumnezeu.
  Adelin, de cind nu mai esti in mijlocul evenimentelor ai devenit cam sensibil. :))

  Reply
 5. HM

  S-au obisnuit sa bata campii pentru ca majoritatea vedetelor de trotuar despre care scriu fituicile astea sunt mandre daca li se pune orice in gura daramite niste vorbe. Motiv pentru care extrem de rar reactioneaza. O mana spala pe alta iar otv-istii fac ochii mari si savureaza inca o “bomba”. Pana nu pierd niste procese adevarate cu multe zerouri platite pentru minciuna nu-i schimba nimic. Doar ca nici asta nu functioneaza in Carpathians Garden …

  Reply
 6. Iulian A.

  Din pacate, deontologia si respectul intre unii colegi de breasla este o rara avis. Multi jurnalisti si reporteri cauta senzationalul si afirmarea chiar daca fac din tzantar, armasar sau arunca noroi in alti colegi. Pacat !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.