Tineret-speranțe

O tânără speranță a unui partid de apartament vorbea pe un ton ritos la Antena 3 despre incompetența celor aflați la putere.  ” Cutare și cutărică poate să facă nu știu ce.” Nu m-a lăsat să-mi revin și a mai lovit încă o dată, fără milă: ” Inamicul nostru este guvernul Boc, datorită căruia țara o duce prost.” L-am ascultat pe tânărul cu față de intelectual câteva zeci de secunde, cât am trecut prin dreptul televizorului. Cu o așa limbă română, ce poate schimba el în bine în politică? Zic să ne lăsăm rând la Ambasada Australiei din Belgrad…

5 thoughts on “Tineret-speranțe

 1. Petroniu

  “Poate” sa faca tot ce “vrea” ei in tara asta? Poate … (nu-i adverb, Adeline!) In rest, subscriu …
  O zi buna!

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Petroniu, aici nu e adverb. E o forma a verbului tranzitiv a putea. In exprimarea domnului era un mare dezacord. Gigi si Costel pot sa…. Nu inteleg ce e cu adverbul? Aaaaa. Ce incet sunt azi. Era o gluma. Probabil….:)))

   Reply
 2. constatin

  I MI SUNT MULT MAI DRAGI IMAGINILE CU SMARANDA CELE DIN PORTUGALIA SI PRIETENIA ROMANO -ISRAELIANA,DECAT VORBELE TANARULUI POLITICIAN !!

  Reply
 3. Serban

  Pai na, urmeaza modelu’ de succes(uri) a lu’ EBA… Ce ma deranjaza si mai mult e agramatismul prezentatoarelor televiziunilor de stiri, care, din vorbitul corect/coerent, cica isi castiga painea. Ma rog, mai exista si exceptii :).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.