8 thoughts on “Un…șofer

 1. NICOLETA

  Premiza era ca “daca tot este loc destul,de ce nu…”-asta este “marea”conceptie romaneasca,in general,lipsa de civilizatie de tot felul,dar mai ales ignorarea mai mult sau mai putin voita a legii si ordinii.Probabil ca de aceea traim cum traim…

  Reply
 2. nadina

  as putea pune pariu ca nu are ITP, RCA sau stopuri care sa functioneze. soferii de dacii vechi mi se par cei mai periculosi. unul intorcea masina pe linie dubla continua pe DN 1 acum ceva timp. a fost o minune ca nu a provocat un accident in lant.

  Reply
 3. Pazvante

  Astuia nici macar nu ii poti spune “animal”, caci judecand faptele lui si comparandu-le cu cele ale unui oricare animal, ai putea jigni animalul. 🙂 Poate ca pe la el prin zona este spatiu si sunt putine masini, astfel ca nu prea conteaza pe unde isi lasa masina.

  Reply
 4. Geanina

  Asta e mic copil, eu am vazut un “mare sofer” care si-a parcat jeep-ul pe trotuar langa tribunal, nu stiu cum a intrat ca sunt stalpi pe marginea trotuarului, iar cand a vrut sa plece a prins un stalp intre roata din stanga fata si aripa, si pt ca nu putea sa plece a coborat geamul si l-a intrebat pe un trecator ce se intampla, cand i-a aratat . l-a rugat sa traga stalpul.Imi para rau ca nu i-am filmat.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.