Ajutor pentru un pui de om

Marian Teofan are 10 luni și a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică congenitală. De la vârsta de o lună a suportat chimoterapie, transfuzii de sânge, puncții lombare și medulare dureroase. Medicii spun că singura șansă a micuțului este un transplant la spitalul San Mateo din Pavia. Marian este copilul unui preot din Iași, nu al unui milionar. În aceste condiții, el are nevoie de ajutorul nostru!

Toate detaliile le găsiți pe blogul său.

Sănătate multă, Marian!

8 thoughts on “Ajutor pentru un pui de om

 1. Daniel

  Ar fi bine daca ar avea o colaborare cu o companie de telefonie, de preferat mobila, ca sa se poata trimite SMS-uri.
  Eu fac asta in mod curent pentru ca este mai greu sa te duci la banca pentru a dona 2 sau 4 euro.

  Le-am scris si lor pe blog acest sfat.
  Le-ar fi de mai mare ajutor caci suma este foarte mare.
  Le-am dat si exemplul Asociatiei Salveaza Vieti care lupta pentru deschiderea centrului de la Timisoara pentru copiii bolnavi de cancer.

  Daniel

  Reply
 2. NICOLETA

  Dar BOR (onorata conducere a bisericii ortodoxe)nu ar putea sa faca un bine pentru un slujitor al ei ca doar “pomana”(SA-MI SCUZATI TERMENUL DAR ALTUL NU GASESC ACUM)mai mare decat cu un sufletel fara pacate nu cred ca exista !Si apoi la cate afaceri are BOR nu ar fi decat o infima parte toata cheltuiala cu tratamentul micutului.Poate citeste asta vreo fata bisericeasca.Sanatate micutului !

  Reply
 3. Daniel

  Foarte adevarat.
  Decat sa dea atatia bani pe imensitatea aceea de catedrala mai bine s-ar ocupa de oameni si i-ar ajuta.
  Dar BOR are alte prioritati. Crede ca mantuirea neamului romanesc se face cu ridicarea de cladiri, fie ele chiar biserici, si nu cu sprijinirea oamenilor.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Daniel, Nicoleta, aveti perfecta dreptate. Tinand cont ca nu da un leu impozit, biserica ar trebui sa se ocupe de orfani, batrani etc. BOR isi trage in schimb mega- mall in centrul orasului…pacat. Dumnezeu cred ca te apreciaza pentru modul in care te comporti si nu pentru ce cladire-i dedici…

   Reply
 4. americanu

  De ce Romania nu poate sa aiba echipament medical adecvat pt asa cva?? hai da-le dreq de sosele ca sunt atatea service-uri….dar sanatatea e pe primul loc….

  Reply
 5. Geanina

  Adelin, azi l-am vizitat pe Daniel Porumb , s-a intors din China, operatia a reusit, acum poate sa isi miste bratele, isi simte picioarele.
  Cred ca iontr-o buna zi va putea sa mearga.
  Joi va parasi spitalul si va merge acasa, sper ca pentru totdeauna. M-a rugat sa iti transmit multa sananate tie si fetitei tale.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.