Anca Florea, concediată

EXCLUSIV

La o lună după ce Mihai Gâdea a scos-o din grilă, Anca Florea a fost dată afară. Directorul știrilor din Antene a anunțat-o azi că postul ei a fost restructurat. Atât. Până la începutul lunii iulie, Anca a realizat pentru Antena 3 emisiunea Revista presei, de luni până vineri, pe tronsonul 8,05-8,55.

Vezi și Anca Forea scoasă din grilă

12 thoughts on “Anca Florea, concediată

 1. C

  Anca eclipsa/complexa nătângii cărora regia uita să le scrie pe prompter “NU CITI ASTA ÎN LIVE DAR doamna de alături, care a răsfoit presa, a fost ironică”

  Reply
 2. nic

  Pacat. Era una din persoanele de la A3 care parea ca are ceva in cap era echilibrata in vorbe si cu ochii deschisi. Oare pe cine a suparat? Sau Gadea este un tip ranchiunos?

  Reply
 3. curly

  ce-i asa de urat?!?!
  televiziunea e un comert sau o cenaclu, cum vrei s-o iei – Anca Florea n-a mai facut lovele ori n-a mai fost pe aceeasi traiectorie cu ala de organizeaza sezatoarea. nici macar nu-i ceva ilogic. e la fel de nedrept ca lupta din savana dintre antilopa si leu…adica deloc!! e in firea naturii

  Reply
 4. catalin

  nu vorbesc doar din punctul meu de vedere, ci din al multora: Anca Florea se comporta ca o tata, imi pare rau s-o spun. Batea campii aiurea, se dadea jurnalist, desi dumneai e medic, si nici macar ca medic nu prea a profesat. Asa ca e de inteles de ce a fost inlaturata. Eu schimbam canalul cand o auzam. Era ceva de groaza.

  Reply
 5. mihai

  mare pacat, o urmaream cu interes ssi placere,sper sa revina pe ecran, indiferent de post, eu ma voi uita la emisiunie ei. Succes anca.

  Reply
 6. Horty

  Chiar am îndrăgit-o!!!Nu ştiu ce au avut cu ea.De ce nu se fac publice pe post schimbările.Am tot aşteptat să o văd.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.