Asaltul de la Paris, cu bune și rele

Imediat după asaltul de la magazinul evreiesc din Paris, internetul s-a umplut de “specialiști” care au comentat acțiunea trupelor speciale ale jandarmeriei franceze. Unii au spus că luptătorii antitero erau prea mulți, stăteau ca oile, au alunecat, au tras prea mult când l-au lichidat pe Amedy Coulibaly și așa mai departe. Am zis că cel mai bine poate comenta imaginile un specialist, un fost comandant din Brigada Antiteroristă a SRI. Cu o prudență pe care o întâlnești doar la cei care stăpânesc un domeniu, fostul colonel a ținut să precizeze că o analiză completă s-ar putea face doar în momentul în care s-ar avea acces la TOATE informațiile știute doar de anchetatorii francezi. Oricum, specialistul antitero a remarcat că imaginile asaltului arată și “câteva desincronizări”. Știrea poate fi văzută mai jos.

9 thoughts on “Asaltul de la Paris, cu bune și rele

 1. tony

  Domnul Adelin, eu sunt mai pesimist din fire si nu pot sa nu remarc lejeritatea si pasivitatea cu care se trece peste Ucraina. Doamne iarta-ma, acolo mor oameni, sunt la o arumcatura de bat de noi. Chiar nu se vede scenariu din al doilea razboi mondial cand Germania invada Polonia si nimeni nu spunea nimic?

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   tony, nu cred că se prevede un război la scară mare, însă și eu sunt surprins de cât de ușor trec știrile din Ucraina.

   Reply
  2. Donkeypapuas

   … când Germania ŞI Rusia invadau Polonia.
   Şi n-aveţi nici o grijă, războiul e abia la început (!) iar de comentat nu are cine. Mai sunt cei de la Digi, care au echipă şi comentatori pentru externe, adică pe Emil Hurezeanu.

   Reply
   1. Adelin Petrisor Post author

    Donkeypapuas, Telejurnalul dă zilnic știri din Ucraina, iar secția noastră de extern este de departe cea mai bună din breaslă.

    Reply
 2. jaja

  Se vede că omul este profesionist şi ştie despre ce vorbeşte: ” socoteala din târg nu se potriveşte cu socoteala de acasă”

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.