Indonezienii au arestat câțiva fundamentaliști care intenționau să arunce în aer mai multe ambasade occidentale. Nu au fost date publicității numele țărilor vizate, dar este posibil să fi fost vorba de Statele Unite, Marea Britanie și Australia. Autoritățile indoneziene au probe care arată că extremiștii vizau și sediul central al poliției naționale. În ultimele săptămâni, în Indonezia, serviciile antitero au arestat mai multe persoane. Acum două zile, a fost săltat și Abu Bakar Bashir, un cleric antioccidental acuzat că a sponsorizat o tabără unde erau antrenați teroriștii. Bărbosul din fotografie a mai fost arestat în 2002, după atacul din Bali. Atunci au murit peste 200 de oameni.

7 thoughts on “Atentate dejucate”
  1. ADELIN ! DUPA CATE STIU EU INDONEZIA ESTE TARA CU CEI MAI MULTI MUSULMANI!SI MAI CRED CA SUNT SI ALTI FACTORI IN AFARA DE FANATISMUL RELIGIOS,CARE DUC LA ESCALADAREA VIOLENTEI SI A TERORISMULUI!

  2. am facut noi niste liveuri de la sol, la editia de anul trecut.. pacat ca nu vii, zicea barna ca a reusit pana la urma sa induplece taromul sa aduca un 737 :)… pe langa celelalte ”bunatati”. numai bine! Adi

  3. Ok, il salut. Zilele trecute am fost sa-i iau un sincron si l-am vazut zburand. Cred ca era un Ikarus.. branduit cu ”TransilvAero Show” si numele sau pe el. Sunt curios daca se ”baga” si el anul asta :). Ai in contacte mailul meu, imi lasi si mie un ID de-al tau, poate tinem legatura? Te salut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.