Benzină cu pipeta

Am alimentat de curând la o benzinărie de pe centura capitalei. emercedesbenz.comÎn momentul în care mă pregăteam să plătesc, a apărut un angajat care i-a aruncat niște bani celui de la casă.

– 30 de lei pentru pompa 1, a spus omul hlizindu-se.

Curios, am vrut să văd ce mașină alimentase mai puțin de 5 litri. Mă așteptam să fie o drujbă. Nu, nu era o drujbă. Era un imens Mercedes S 600 negru, penultima generație.

– Tipul acela a băgat benzină de 30 de lei?, l-am întrebat pe angajatul benzinăriei.

– Nu, a băgat de 29 de lei. Un leu mi-a dat mie șpagă, mi-a răspuns râzând tânărul.  Oricum, nu mă mir. Am un client cu un X6 50i. Nu a băgat niciodată de mai mult de 50 de lei!

sursa foto: emercedesbenz.com

 

6 thoughts on “Benzină cu pipeta

 1. Gigi

  Cine-i domn, îi domn! Deși nu are bani de benzină, dă un baccșiș angajatului pentru a-i alimenta! Face parte din imaginea publică, bag seamă! Și mașina la fel! :))

  Reply
 2. Adrian Velicescu

  Multi proprietari de masini cu motoare mari au trecut pe gaz si pun benzina doar cat sa aiba de back-up.
  Cand mergi mult pe gaz si stai cu benzina nefolosita in rezervor, aceasta se degradeaza in timp datorita evaporarii componentelor volatile din benzina, si a oxidarii in contact cu aerul. De aceea e bine sa ai cat mai putina benzina in rezervor daca masina ta merge in principal cu GPL.
  Nu comentez de ce ti-ai cumpara o masina cu motor mare daca nu ai bani de benzina, probabil faci economie ca sa poti plati impozitul. 🙂

  Reply
 3. kilroy

  Vad astfel de exemplare in fiecare saptamana: masini mai mult sau mai putin suparate, ba cu numere de Bulgaria, ba de Anglia, doar soferii seamana destul de mult intrei ei: tunsi cu creasta sau nr 1, tatuati si cei mai multi in trening. Par desprinsi din cantecele lui Margineanu

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.