Am alimentat de curând la o benzinărie de pe centura capitalei. emercedesbenz.comÎn momentul în care mă pregăteam să plătesc, a apărut un angajat care i-a aruncat niște bani celui de la casă.

– 30 de lei pentru pompa 1, a spus omul hlizindu-se.

Curios, am vrut să văd ce mașină alimentase mai puțin de 5 litri. Mă așteptam să fie o drujbă. Nu, nu era o drujbă. Era un imens Mercedes S 600 negru, penultima generație.

– Tipul acela a băgat benzină de 30 de lei?, l-am întrebat pe angajatul benzinăriei.

– Nu, a băgat de 29 de lei. Un leu mi-a dat mie șpagă, mi-a răspuns râzând tânărul.  Oricum, nu mă mir. Am un client cu un X6 50i. Nu a băgat niciodată de mai mult de 50 de lei!

sursa foto: emercedesbenz.com

 

6 thoughts on “Benzină cu pipeta”
  1. Cine-i domn, îi domn! Deși nu are bani de benzină, dă un baccșiș angajatului pentru a-i alimenta! Face parte din imaginea publică, bag seamă! Și mașina la fel! :))

  2. Multi proprietari de masini cu motoare mari au trecut pe gaz si pun benzina doar cat sa aiba de back-up.
    Cand mergi mult pe gaz si stai cu benzina nefolosita in rezervor, aceasta se degradeaza in timp datorita evaporarii componentelor volatile din benzina, si a oxidarii in contact cu aerul. De aceea e bine sa ai cat mai putina benzina in rezervor daca masina ta merge in principal cu GPL.
    Nu comentez de ce ti-ai cumpara o masina cu motor mare daca nu ai bani de benzina, probabil faci economie ca sa poti plati impozitul. 🙂

  3. Vad astfel de exemplare in fiecare saptamana: masini mai mult sau mai putin suparate, ba cu numere de Bulgaria, ba de Anglia, doar soferii seamana destul de mult intrei ei: tunsi cu creasta sau nr 1, tatuati si cei mai multi in trening. Par desprinsi din cantecele lui Margineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.