Bravo, Steaua!

Spre deosebire de meciul cu Ajax, pe care l-am urmărit “live text”, ieri seară, mulțumită Pro TV, am văzut și eu meciul cu Chelsea. SteauaL-am văzut printre picături. Am fost singur cu Smaranda și a trebuit să-i fac baie, să-i citesc, să-i dau de mâncare și să o culc. Chiar și așa am văzut execuția cu sânge rece a lui Rusescu. Steaua are o șansă, deși returul va fi cumplit. Mă bucur pentru Reghecampf, pe care mulți l-au luat peste picior pentru că-și dorea o finală europeană. Indiferent de ce va fi la Londra, antrenorul Stelei a dovedit că-l poate ține la distanță pe “manieratul” patron și îi pune la treabă pe jucători, singurii din campionatul nostru care nu gâfâie în repriza a doua.

Bravo, Steaua!

sursa foto: gsp.ro

5 thoughts on “Bravo, Steaua!

   1. Ion Vatamanu

    Parca ne-au mai trezit simtamintele patriotice , adormite in valtoarea plina de mizerii a politicului ! Si da , si eu ma bucur pentru Reghe , multi fitosi din fotbal chiar , nu l-au creditat cu sanse in aceasta competitie !

    Reply
 1. xpxlucas

  TOATE JOCURILE ECHIPEI CIOBANULUI AU FOST TRUCATE. BĂSESCU A VRUT CA ŞI DICTATORUL CEAUŞESCU SĂ PLECE DIN MANDAT CU O CUPĂ, MĂCAR DE UEFA ŞI DE CĂPĂTAT ! ACEST ANIMAL INTRUS, PE TOATE ECHIPELE LE-A DISTRUS ! NU POŢI SĂ TE SPRIJINI MEREU MĂI BĂIETE, DOAR PE ASCUŢIŞURI DE BAIONETE !

  STEAUA NU A JUCAT NIMIC, NICI ÎN TUR NICI ÎN RETUR. O SĂ VEDEŢI CĂ VOR LUA CAFTEALĂ ŞI DE LA DINAMO ŞI DE LA RAPID, PENTRU CĂ ACEST TRÂNTITOR DE MECIURI, REGHE ARE ÎN CAP NUMAI VID. MAI VORBIM ! FOTBALUL NU SE FACE CU ORDIN DE LA PREŞEDENŢIE ! DAR CE ŞTII TU DESPRE PORCŢRIILE ASTEA MĂI BĂDIE ? STEAUA COMUNISTĂ, VAI VALENTIN CEAUŞESCU, CE ZI TRISTĂ ! NU MAI DAŢI VAGOANE DE GRÂU PENTRU SPANIOLI PENTRU O CUPĂ CU 4 PENALTIURI ARANLATE ? NU AŞA DEMONSTRAŢI CĂ SUNTEŢI CEI MAI BUNI FÂRTATE !MAI PUNEŢI MÂNA PE CARTE .

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.