10 thoughts on “Bucur

 1. Mariana

  Nu am stiut despre acest blog.Sunt oripilata de comentariile unora care habar nu au ce inseamna un teatru de operatiuni.
  Este un loc unde poti muri oricand,unde poti fi spulberat de o grenada la fel,unde moartea este la ea acasa.
  Adelin putea sa fie un reporter ca oricare altul si sa transmita evenimente politice sau mondene,insa el a ales sa isi puna viata in pericol,pentru a ne arata tuturor ce inseamna razboi adevarat.A dorit sa fie reporter adevarat si a reusit.Te admir si te felicit din suflet.Daca ai fi trait in alta tara cu siguranta ca ti se recunosteau meritele

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Mariana, nu fac meseria aceasta din altruism. Este o meserie ca oricare alta. Cred ca recunoasterea de acasa este mai mult decat suficienta. Este normal sa fii criticat si atat timp cat oamenii folosesc argumente si cuvinte decente, fara atacuri la persoana, nu vad nimic rau in lucrul acesta.

   Reply
 2. Mariana

  Iti multumesc de raspuns.Ai vazut atatea lucruri urate,ai fost vecin cu moartea si totusi esti modest si ai un suflet cald.
  Pentru cine nu stie,haideti sa va spun ce inseamna cariera militara.Inca de pe bancile liceului militar,te invata sa fii dur,te trezesti la ore foarte matinale,ore la care altii viseaza,trageri in poligon ,incat ai impresia ca vei ramane surd,tarare prin tuneluri,si gropi uneori in conditii meteo foarte greu de imaginat ,de nu iti vine sa iti scoti nici cainele la plimbare.As mai putea enumera dar ma opresc aici.
  Mai departe urmezi o facultate militara in care iti desavarsesti toate aceste tehnici,plus ca se invata pe rupte.
  Da,este adevarat ca salariile ofiterilor de cariera sunt putin mai mari, dar ganditi-va ca in timp ce colegii nostri de la alte facultati faceau ceva placut,noi munceam pe branci pana la epuizare,uneori.Plus ca in caz de ceva rau,vom fi trimisi primii in fata mortii.
  Scolile MAPN,mi se par la ora actuala printre cele mai serioase din tara,in care se face instructie foarte dura, dar se si invata.Tehnica de lupta cam lasa de dorit din cauza lipsei banilor,adica se lucreaza cu arme, tancuri si avioane foarte vechi.Imi cer scuze ca am deviat putin de la subiect.
  Nimeni nu te obliga ,bineinteles sa faci asta,dar unii chiar au aptitudini pentru aceasta cariera

  Reply
 3. Mariana

  Este daca vreti ca o provocare cu care ai posibilitatea sa te intalnesti doar odata in viata Poti accepta provocarea sau o poti refuza depinde de fiecare in parte

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.