Naționala feminină de handbal a României a luat bronzul la Campionatul European. Reușita handbalistelor sper să-și găsească loc în jurnalele sportive autohtone, jurnale manelizate de fotbal și mustind de povești cu futeuze de jucători de mâna a doua. Aștept cu interes momentul în care românii se vor uita nu doar la fotbal și bârfe din jurul stadionului. Cum ar fi să vedem la Sport și MotoGP, Formula 1, WRC?

10 thoughts on “Chapeau bas!”
  1. ar cam fi cazul,macar acuma,sincer ma-m saturat de clanul becali,mitica de la liga,nasul,printul…etc si etc…ce prietena si-a mai tras dodel…

  2. Prietene, le faci morala, pe buna dreptate dupa parerea mea, in calitate de angajat al televiziunii romane, care atentie a difuzat aproape toate meciurile, spun aproape pentru ca ieri am fost plecat si nu stiu unde s-a difuzat finala mica, pe tvr 2. Pe tvr2 prietene, atat de mult le pasa de handbal si de performanta fetelor. Asadar, pana sa le batem altora obrazu ca-s nasoi ar fi mai bine sa ne uitam in propria ograda. Vorba lu’ tolo, ne vedem la TVR. Pe 2!

    1. Zetu, vorbeam de jurnalele sportive in general. Nu excludeam TVR-ul. Oricum, dpdv al manelizarii, stirile sportive de la tvr sunt cele mai serioase. Cred ca esti de aceeasi parere.

  3. Adelin, n-am nici cea mai mica pretentie de la a1, pro tv etc. Lor nu le platesc o taxa lunara. TVR-ului i-o platesc. Iar tvr-ul transmite meciul fetelor noastre pe tvr2. E de neconceput. Am fost nevoit sa caut vreo 5 minute tvr 2.

  4. Am stat 20 de ani in Valcea si cand juca Oltchimul(de unde se trag majoritatea fetelor)ERA FIESTA de-adevaratelea!!! Daca era si meci international,apai atunci se lasa cu manifestari in centrul orasului.Primarul de atunci,Coman il chema,era prezent mereu la meciuri si apoi la sarbatoare.Imi pare rau ca am plecat din oras dar imi aduc aminte cu placere de ADEVARATII suporteri de acolo.Oricum felicitari fetelor,care chiar au muncit, si care nu sant ingamfate ca alte vedete sportive(si nu numai!).

  5. Adelin ,eu cred ca stirile da la 19 ar trebui sa inceapa cu acest subiect , asa ar fi corect.Cat privesc stirile sportive de mult nu mai au ca subiect sportul , ne sunt prezentate masinile, iubitele, vacantele fotbalistilor mai putin performantele sportive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.