Potrivit Națiunilor Unite, în Coreea de Nord, unul din patru copii este cronic malnutrit. eleviDe altfel, din cele aproape 25 de milioane de nord-coreeni, 2,8 milioane depind de ajutorul alimentar acordat de comunitatea internațională. Aceste drame nu par să-l impresioneze pe tânărul lider. În ciuda dezastrului umanitar, Kim Jong Un continuă politica dementă a înaintașilor săi și cheltuiește mare parte din bugetul rahitic al țării pentru dezvoltarea armelor nucleare…

 

copilfete

 

 

 

3 thoughts on “Copiii din Țara grasului”
  1. Adelin, salut. Sunt convins ca ai informatii reale si concrete cu privire la Coreea de Nord si la regimul de acolo. Ca in loc sa aiba grija de oameni, aia o dau pe bombe atomice, etc.
    Intrebarea mea este : de ce nu se vorbeste si despre Africa, despre razboaiele civile din Ciad (si din restul Africii pentru droguri, aur si diamante), despre exploatarea copiilor in industria diamantelor?! Le aflam de la refugiatii de acolo si de la urmasii lor. Cred ca cei de acolo, care sunt prin azilurile / centrele de refugiati din Europa ar avea niste lucruri foarte interesante de spus, pe care Occidentul le stie si le ignora.

  2. Acum ce e mai bine: copil in Africa/Asia ce esti traumatizat pe viata de razboi, violuri si unde educatia este un lux si foarte putin si-l permit sau copil in Corea de Nord unde cel putin ai parte de o educatie buna, dar totusi foametea inca exista?

    1. Sorin, educatie buna? Inveti ca traiesti in cea mai dezvoltata tara din lume. Liderii sunt prezentati in carti ca avand puteri de zei…E mai bine-n Europa, chiar si-n est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.