11 thoughts on “Copil afgan

  1. Adelin Petrisor Post author

   Alepse, e o selecție făcută din cele mai tari fotografii ale Reuters, Getty, AFP, AP.
   Nicoleta, ăsta-i Afganistanul..

   Reply
 1. NICOLETA

  Chiar fantastice imaginile ! Ce cumplit contrast de la candoarea mansetutelor cu dantela la explozii, fragmente de maini si picioare , sicrie …pentru ce toate astea ???

  Reply
 2. Alexandra

  Dure, dar intr-adevar frumoase imaginile. Reusesc sa transmita emotiile de acolo (poate mai putin frica de a nu exploda ceva in orice clipa) iar unele chiar iti taie rasuflarea.

  Reply
 3. profesor

  Fotografiile surprind toata grozavia unui razboi ce pare fara de sfarsit. Fiecare poza are emotia si povestea ei. La mine in clasa am 2 elevi ai caror tatici sunt plecati acum in Afganistan si, vazand aceste imagini, ma bucur ca cei mici nu constientizeaza la ce pericole se expun parintii lor. Exceptionale imagini!

  Reply
 4. americanu

  Afganistanul este o tara din lumea a 3 a,dar nu a fost asa inainte de invazia votcarilor,sa va uitati la “the kite runner”….
  PS:Adelin acuma ca ai revenit la TVR,nu exista nici o posibilitate sa fie difuzat interviul cu arkan?Adica is 30 de minute,cu un tip controversat…

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Americanu, interviul cu Arkan nu mai e nici în arhivă..:(
   Mihaela, nu eram emoționat.Doar că nu mă simt în largul meu când cineva mă laudă.:)
   profesor, ai grijă de acei copii!

   Reply
 5. Mihaela

  🙂 Bine ai venit in atmosfera teverista cu prilejul emisiunii Mihaelei Craciun 🙂 Pe de alta parte, a fost prima data cand te-am vazut atat de emotionat si atat de amuzat 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.