Coreea de Nord-net pe telefoane

Daily Mail scrie despre primele fotografii din Coreea de Nord postate pe Instagram. CoreeaAu fost făcute de șefa biroului Associated Press  din Phenian. Ea a urcat imaginile pe Instagram la doar câteva zile după ce regimul de la Phenian a decis să deschidă net-ul pe telefoane. Nu pentru toată lumea. Stați liniștiți. Doar pentru străini. Oricum este un mare pas înainte. În urma cu un an, am fost obligat să-mi las mobilul la aeroport, în custodia vameșilor. Atunci singura legătură cu lumea era un telefon de la recepția hotelului pentru străini. Atât. Nu net, nu celular. Nimic. Kim Jong Un a deschis puțin ușa pentru foarte puținii străini care vin în țara sa. Din nefericire, supușii săi rămân în continuare rupți de restul lumii.

4 thoughts on “Coreea de Nord-net pe telefoane

  1. gigi

    Probabil ca regimul comunist are nevoie sa mai comunice una alta prin putinii jurnalisti straini care ajung pe acolo . Iar legatura lor cu lumea este conexiunea la internet . Coreenii nu au nevoie . Zic cei mai mari de pe acolo . Lor le dau arareori orez .

    Reply
  2. tikka

    Vedeti bai nord-coreenilor, daca aveati si voi petrol, aur diamante, ceva acolo, acum aveati net de mare viteza de la generoasele companii americane, sau rusesti, sau chinezesti, uzine, elsidiuri si cinemauri treide!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.