Un material despre demonstrațiile de după Colectiv și despre impactul acestora.

4 thoughts on “„Corupția ucide””
  1. Demonstraţii organizate de cine? Păi… de specialiştii în manipulat emoţiile colective! Iar cei specializaţi în aşa ceva au studiile efectuate la Maskva, în laboratoarele FSB şi GRU. Poate de acolo au primit şi substanţa inflamabilă despre care presa nici nu îndrăzneşte să aducă vorba.

  2. Marea problema este “integrarea”(dezintegrarea) in ue, si strainii care au ocupat institutiile statului ca lupii la oi. De aceea se impune urgent iesirea din babilonia satanica-comunista ue si alungarea lupilor peste hotare. Pentru aceasta trebuie sa fie alungat primul lup, prima piesa pretioasa a strainilor, care nu are nici o legitimitate, individul strain cu totul de neamul romanesc, mai penal ca toti, vanzator de copii si samsar de case cu acte false…
    Acest individ a fost cocotat la Cotroceni in primul rand cu ajutorul strainilor lui, care au ocupat institutiile statului : servicii secrete,justitie, armata, politie….prin minciuna, diversiune si manipulare, prin emotie cum el insusi a spus, pentru a parveni in frunte pentru a face jocul strainilor, pentru ca noi sa fim exploatati ca si o colonie de babuini, ca pana la urma sa fim dezbinati destramati ca tara, ca popor, ca familie, si ca oameni !
    Individul strain trebuie sa plece ! Strainii sa plece si sa ne lase- n pace pe noi cu necazurile noastre, cu “coruptii” nostri, cu “penalii” nostri, cu saracia noastra, cu balcanismul nostru…..toate acestea sa ramana ale noastre, iar strainii, nelegiutii occidentali “civilizati” sa ne lase’n pace si sa plece cu tot cu ue, si cu “valorile” lor, pentru ca au dovedit din plin de ce sant in stare sa faca in toata lumea nu numai la noi !!!

  3. DNA trebuie sa-si asume responsabilitatea daca nu va exista consecinte. email trimis catre DNA: “daca nu isi da demisia codruta kovesi vor exista victime colaterale si vor mai fi revolte de strada in toata tara dar de data aceasta va fi cu violenta depinde de voi dar nu uitati noi poporul va dam jos daca nu acceptati cu demnitate.” ps: nu ne temen de moarte chiar daca vom muri cu dreptatea in mina

  4. sunt crestina si pragmatica.sunt pt.iertare si clementa.sunt impotriva oricarei forme de plata din buzunarul propriu a acelora care au gresit.ei ar trebui sa plateasca moral si financiar si nu eu.cazarea ,masa si paza celor din puscarie sunt prea costisitoare pentru a le plati din bugetul statului.Nu credeti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.