Drona navală recuperată din apele noastre teritoriale putea lua vieți din cauza unei greșeli. Oamenii Agenției de Salvare pe Mare, care au descoperit și au tractat drona maritimă neidentificată, și-au riscat viețile. Nu și-au dat seama că nava reprezintă un pericol. Potrivit specialiștilor, aceștia ar fi trebuit să cheme geniștii Marinei militare. În schimb, au dus-o în portul Constanța. Vineri seară, geniștii au detonat drona periculoasă în poligonul Capu Midia. Explozia i-a alertat pe localnici. Unii chiar au sunat la 112 și au anunțat că au auzit bubuituri puternice.

2 thoughts on “Cu drona periculoasă-n port…”
  1. Drona a rămas la cheul ARSVOM (dana 78) timp de peste 12 ore, în noaptea de 3 spre 4 aprilie, nesupravegheata, ascunsa în pupa navelor ARSVOM. Motivul este unul nu numai prostesc ci și meschin: un bun găsit pe mare, nerevendicat, rămâne în proprietatea celui care l-a găsit. Și barca era echipata cu 2 motoare outboard de 300 cp, o valoare de piață semnificativa (de ordinul zecilor de mii de euro) . Răspunderea pentru aducerea barcii răsturnate în dana ARSVOM este exclusiv a directorului general Crețu Iulian, care își freca deja palmele „a câștig”. Asta se întâmplă când pui interesele personale înaintea intereselor instituției și înaintea siguranței angajaților. Prea multe abuzuri de putere ale acestui director, care este cercetat si într-un dosar înregistrat la Parchetul Constanța, tot pentru abuz în serviciu. Ministerul Transporturilor de ce nu deschide ochii??? Se va mușamaliza totul și de data asta??

  2. Continuare la mesajul de ieri – Prostia si meschinaria la cote maxime
    In data de 4 aprilie, inainte de transportul dronei catre poligonul Midia pentru detonare, la ordinul directorului Cretu Iulian, cele 2 motoare outboard de pe drona militara au fost demontate de catre echipajul remorcherului Hercules si puse bine, la pastrare. Citez din vorbele Dlui Cretu: „Stii bah cat costa astea? Intre 50 si 70 de mii de euro fiecare!”.
    Pentru asta am fost pusi toti in pericol! Pentru 100 000 de mii de euro!!
    Azi, 08.04.2024, ora 10.00, politia de frontiera a venit la bordul RM Hercules pentru a recupera motoarele!!!
    PS: Chiar daca nu-mi publicati comentariile, simt ca trebuie sa spun ce vad si ce simt!!! INDIGNARE MAXIMA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.