De ce ne merităm soarta…

Răspunsul l-am descoperit într-un articol de pe dcnews. Gabriel_OpreaPotrivit site-ului, un sondaj IRES a arătat că 33% dintre persoanele intervievate apreciază activitatea ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, iar 28% au multă şi foarte multă încredere în vicepremierul cu același nume. Foarte tare. Gabriel Oprea este cel care acum câteva zile declara ritos la inundații:

“Avem aproximativ, în momentul de față, două victime care au fost înecate.”

Ceva…rar. Omul este un poet, a ales așa de dibaci diateza, încât a personificat viitura. Da, mulți oameni au încredere într-un demnitar cu o română cel puțin rudimentară, dar care are toate titlurile universitare și toate gradele militare din lume. Cum le-a luat? Normal, pe merit.  Dacă “aproximativul profesor universitar”, “aproximativul general patru stele”, “aproximativul vicepremier”, “aproximativul conducător de doctorate” este un politician apreciat de public, atunci publicul chiar își merită soarta…

Care este antonimul cuvântului meritocrație? Poate România de acum?

sursa foto: ziaruldeinvestigatii.ro

5 thoughts on “De ce ne merităm soarta…

 1. me

  Ohhh…nici ca ministru la aparare nu a facut sa stii mai multe…:( si totusi…un om care a stiut sa treaca de la dreapta presedintelui la cea a ministrului e de…urmarit! Suntem cu ochii pe tine Adelin! Felicitari!

  Reply
 2. Gigi

  … cum să nu fie apreciat de mulțime omul care a plătit din propriul buzunar un monument al eroilor, doar așa, ca să arate că poate și să aibe unde să se reculeagă de Ziua Eroilor, după ce trimite un sms presei? Între conducerea aproximativă a doctoratelor, a ordonat armatei să extragă din arhive drepturile salariale ale foștilor colegi, acum la pensie, deși aceștia nu aveau calitatea necesară de extragere de înscrisuri din arhive, pe baza cărora să se calculeze drepturi bănești. Problema este că NIMENI nu a avut curajul să spună NU!

  Reply
 3. Toni

  Pai dcnews are o anumita orientare, doar ei puteau sa publice un asemenea sondaj. Mi se pare un articol la comanda, cu statistici pe principiul “spune-mi ce vrei sa-ti demonstrez”.
  Daca inundatiile nu i-au adus se pare nici un plus de popularitate (ba din contra), trebuia lucrat repede la reparatii de imagine. Cat l-o fi costat viitura asta?

  Reply
 4. jasper

  DOAR ACUM A SESIZAT PRESA CA GABITA AL NOSTRU E UNS CU TOATE ALIFIILE,CA M.R.U,,SI CA SE FACE FRATE CU ORICINE DOAR SA-I IASA LUI PASIENTELE?DACA RAMANEA LA “CHILOTI-IZMENE” NU AJUNGEA NICI MAIOR D-APOI G-RAL CU 3 STELE.ALTI REZERVISTI ASTEAPTA CU ZECILE DE ANI SA PRIMEASCA UN GRAD IN REZERVA SI MULTPREAMERITUOSUL GABITA OPREA LE IA CA SI DIPLOMELE DE DOCTORAT,TOATE LA BUCATA.TOTUL E SA STII UNDE SA PUPI.FELICITARI LUI,PUPACIOSU SI OMNIPOTENTU”

  Reply
 5. zoe

  D-le Oprea noi va stim un militar cu capul pe umeri,in momentul cand va-ti dat cu PDL ati facut un lucru minunat bine inteles cu prim ministru de atunci,toata lumea a apreciat ca santeti un om cu capul pe umeri dar acum ce faceti.D-voastra stiti ca Ponta este un copil cum ii dati si il ajutati sa ajunga presedintele statului ca el nu-si poate conduce partidul.Va stiu un bun roman patriot va rog in numele natiunii opriti jaful tarii.Veti fi tras la raspundere pentru ceea ce faceti.Noi poporul roman va iubim si va stimam dar ajunge ati mers prea departe.Si d-voastra vedeti ce face acest necopt cum il ajutati sa ajunga la Cotroceni acest om ne poate baga orican intr-un razboi pentru ca este nebun.LUATI AMINTE SI NU UITATI CA ROMANII VA RESPECTA

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.