Valentino Rossi îi ține cu sufletul la gură pe fanii motociclismului din toată lumea. „Il dottore” a căzut în timpul antrenamentelor libere de dinaintea etapei MotoGP din Italia și s-a ales cu o fractură deschisă. Asta exact când Rossi avea șanse mari sa ia cel de-al zecelea titlu mondial. Medicii au declarat că italianul va sta departe de circuit între 40 și 90 de zile. Anunțul i-a făcut pe mulți să-l scoată deja din lupta pentru titlu. Știu și eu ce să zic… Rossi a surprins de foarte multe ori. L-am văzut alergînd în două etape ale campionatului 2007. L-am intervievat înainte de cursa de la Estoril și am fost impresionat de tonusul său. Deși nu stătea deloc bine în clasament, avea probleme cu fiscul italian care-i cerea o căciulă de bani, Rossi îmi spunea sigur pe el că va mai câstiga „câteva titluri” înainte de retragere. Mă asteptam ca întâlnirea cu acest simbol al motociclismului să fie mai rece,  mai protocolară. Mi-l imaginam scorțos, fițos. Mă așteptam să îmi răspundă repede și să fugă. Dupa interviu, la un espresso, am descoperit un tip cu umor, vorbăreț și temperamental.  Ulterior am constatat  că se și ține de cuvânt. Între timp a mai câstigat două titluri mondiale!

5 thoughts on “Doctorul are nevoie de…doctor”
  1. Vasi, daca il operau in spitalul din Slatina s-ar fi retras direct sau ar fi concurat cu proteza. Am filmat acolo prin 2007 si m-am ingrozit. Si eu sper sa se refaca foarte repede si sa reintre in lupta desi sa stii ca sunt fan Pedrosa. 🙂

  2. „..sunt fan Pedrosa”

    nimeni nu e perfect:D

    pacat de accident tocmai cand lorenzo ii punea probleme…se anuntau dueluri spectaculoase.

    1. Toți avem necazuri. Al meu e Pedrosa.:D Da, duelul Lorenzo-Pedrosa nu se prea poate compara cu Lorenzo-Rossi. Eu totuși sper ca Rossi să revină într-o lună. Sper!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.