Execuții cu mitraliera antiaeriană

Comitetul pentru drepturile omului din Coreea de Nord a publicat o imagine din satelit foarte interesantă dintr-un poligon de lângă Phenian. Deși era vorba de un poligon pentru arme ușoare, analiștii au descoperit pe linia de tragere mai multe mitraliere antiaeriene de 14,5 mm. Kanggon_range-image_text (1)Țevile erau îndreptate spre niște ținte amplasate la 30 de metri. Este vorba de o baterie de 6 mitraliere cu câte 4 țevi. Specialiștii cred că oamenii lui Kim Jong Un se pregăteau pentru o execuție născocită de o minte bolnavă. Mitraliere de acest gen au o rază de acțiune de 8 km și pot lovi ținte până la o altitudine de 5 km. Imaginați-vă ce îi pot face unui om așezat la câteva zeci de metri… Mai jos e știrea din Telejurnal.

2 thoughts on “Execuții cu mitraliera antiaeriană

  1. kilroy

    Se pare ca executia cu mitraliere ZPU e doar ultima dintr-un sir: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/northkorea/10750082/North-Korean-official-executed-by-flame-thrower.html
    Cand toata lumea credea ca un dement mai mare decat Kim jong Il nu exista, a aparut fiu-sau. De cand nu mai exista bani in tara nici pentru combustibil, ori hrana, inclusiv pentru armata, Kim Un simte nevoia sa trimita cate un mesaj din assta menit sa readuca ordinea si disciplina.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.