Sper ca Germania să câștige finala mică din această seară. Nu sunt un mare fan al fotbalului. Mi-a plăcut însă cum echipa Germaniei a ridiculizat Argentina. Sunt clar un fan al nemților, în general. Îmi plac mașinile făcute de ei, aeroporturile lor, seriozitatea, rigoarea lor. Nu sunt ei, oamenii atât de plăcuți ca latinii, însă țara lor este una dintre cele mai civilizate din lume. Deutschland, Deutschland über alles!


5 thoughts on “Finala mică”
 1. disciplinati, fara vedete in echipa si cand ajung la poarta marcheaza germania rullz,spania a castigat italieneste cu ei…..
  PS:ce dreq sa fi cautat noi la mondial…eram ciuca batailor :))

 2. E un cliseu, faptul ca nemtii nu ar fi asa de placuti ca latinii. Nemtii sunt corecti, se tin de cuvant, au principii. Latinul e inselator, neserios, supeficial.

 3. Desi sunt in vacanta si n-ar trebui sa bantui pe bloguri:)) tare m-ai uns la suflet cu ce ai scris mai sus penru ca de doi ani jumate Germania este casa mea. Am tot calatorit prin Europa, dar Germania le intrece pe toate.
  Sa te fereasca Dumnezeu sa fii handicapat sau cu carucior de copil mic in metroul parizian, ca nu prea s-a auzit de lift, ci doar de scari abrupte si inguste sau scari rulante doar la urcare, ici colo , desigur.
  In fine, cred ca-i frumos sa vezi cat mai multe locuri, dar sa locuiesti acolo unde-ti place intr-adevar.
  Despre fotbal, bravo nemtilor! Au facut un campionat f frumos, cu multe goluri, echipa tanara si de perspectiva. Finala a fost f urata, un joc total neatragator, dar na, trebuia desemnat un castigator.
  Toate cele bune de la Beaulieu sur Mer/Cote d’Azur.

  1. Liana, chiar îmi place civilizația din Germania. Vacanță frumoasă! Mergi și în Provance. Mie mi-a plăcut mai mult decât Coasta de azur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.