Fotografii de nuntă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aici sunt imagini frumoase de la nunta regală.

 

 

 

 

 

P.S.

Nu prea am urmărit transmisiunile tv legate de evenimentul de la Londra. Am suprins însă un titlu cam hazardat: ” Nunta secolului”. 🙂

11 thoughts on “Fotografii de nuntă

 1. Nadina

  Meritau vazute transmisiunile acolo unde se comenta foarte putin, cred eu. Oricum, pe langa titlurile hazardate, ar fi trebuit sa ii vezi pe cei care au comentat. Iti dau cateva exemple: Oana si Viorel Lis, Monica Tatoiu (cu o palarie care parea o salata ofilita), Briana Caradja, Printesa Lia (cu o palarie in cel putin 10 culori) etc.

  Reply
 2. ceaprazarul

  Eu am urmarit la TVR, n-au tradus, comentariile au fost destul de discrete (mai putin cele ale lui Tabara, cam stangace), calitatea imaginii exceptionala. Am vazut-o si pe Maria 🙂

  Reply
 3. fane

  Si daca se insoara si ala micu,tot nunta secolului va fi?Nu-mi dau seama ce inseamna o nunta regala,cred ca este un moment istoric.Din nestiinta,ma cam plistiseste subiectul.Sa ne invete cineva cum trebuie privit evenimentul.

  Reply
 4. Cris

  nu am urmarit din lipsa de timp, m-am delectat acum cu pozele postate de tine si m-a cucerit eleganta si simplitatea. Foarte frumos,Kate nota 20.

  Reply
 5. NICOLETA

  Foarte frumoase pozele,in rest nu prea am vazut mare lucru-prea multa zarva-nu imi place !Mi-a placut rochia Elisabetei(!!),cam galbena,dar ea are INTR-ADEVAR prestanta unei regine si cred ca va mai trece ceva timp pana va fi egalata.

  Reply
 6. M.

  O fi fost un titlu de pe aici http://www.france24.com/en/20110427-uk-london-royal-wedding-prince-william-kate-middleton-economy?

  Sau de pe aici: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1330356/Prince-Williams-royal-wedding-the-century.html?

  Sau: http://www.cbc.ca/documentaries/passionateeyeshowcase/2011/weddingofthecentury/

  http://www.guardian.co.uk/books/booksblog/2011/mar/18/royal-wedding-wills-kate-novel

  Bine, hai si pe CNN
  http://piersmorgan.blogs.cnn.com/2011/04/29/need-to-know-news-the-wedding-of-the-century-obama-to-visit-battered-alabama/

  E doar un alt cliseu, stim cu totii…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.