Happy family

Este una dintre fotografiile înscrise la concursul National Geographic 2011. Puteți să vedeți mult mai multe aici. Sunt absolut superbe!

P.S.

În ciuda șanselor foarte mici, m-am înscris și eu cu o fotografie din Afganistan. Subiectul este Arizona-un băiețel afgan de 1 an și 2 luni. El avea arsuri grave și era internat în Spitalul Militar din Bagram. Dacă vă place, puteți să dați un like aici. Nu impresionează juriul, dar nici nu dăunează. 🙂

13 thoughts on “Happy family

 1. Marius

  Adelin, nu vreau sa par nu stiu cum, dar ti-a scapat o greseala in descrierea pozei … verifica, te rog, “severe burns”. O zi buna!

  Reply
 2. Kamikaze

  Am incercat sa aleg 5 fotografii preferate.
  N-am reusit! Le-am ales pe toate. Fiecare dintre ele are o poveste. Sunt absolut fantastice.
  Doamne, juriul cum le alege? Grea misiune!

  Ti-am dat un like. Il meriti! Bonne chance!

  Reply
 3. Kamikaze

  Cu multa placere! Si bafta in continuare!
  Aseara am “vizitat” site-ul, dar nu numai eu. Am savurat fotografiile din anii trecuti impreuna cu fiul meu, afland povestile lor. Crede-ma ca am reusit sa-i induc o stare unica.
  De la portrete impresionante, figuri si grimase unice, imagini macro si peisaje parca pictate, am traversat un amalgam de emotii.
  Din instinct ai ales tocmai fotografia cu pinguinii imperiali.Iubirea fata de pui este la aceeasi intensitate in natura, indiferent de regnul in care o regasim.

  Raman sub vraja acelor fotografii incredibile si repet cele spuse deunazi: cum Dumnezeu alege juriul dintre atatea minuni fotografice?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.