În elicoptere să ne luptăm

Realitatea TV are un elicopter performant cu cameră HD girostabilizată și cu un emițător care permite realizarea transmisiunilor în direct. Am zburat cu el de foarte multe ori și pot spune că e o bijuterie. Antena 3 se ambiționează și ea. Chiar dacă nu e nevoie, închiriază un elicopter din care dă niște imagini tremurate de nu înțelegi nimic. Dacă ai stomacul mai sensibil, ți se face și rău. Nu le spune nimeni șefilor din Antene că aruncă pe geam mii de euro? Nu ai cum să filmezi de pe umăr din elicopter!  Imaginea e foarte proastă și telespectatorii nu văd mare lucru. Ba mai rău, ei pot face comparație cu ce difuzează concurența. Alin, mă auzi?

P.S. Din motive de Fisc, elicopterul RTV nu mai e pe hârtie al Realității. Reporterii sunt chiar amuzanți cănd țin să precizeze că transmit dintr-un “elicopter închiriat de Realitatea TV”. 🙂

Așa arată camera RTV. Acest echipament costă în jur de 150.000 de euro.

6 thoughts on “În elicoptere să ne luptăm

 1. george

  Da mai Adeline, Alin vine de la RTV, chiar crezi ca nu stie detalile astea,da stii ce e foarte tare, aia de la a3 nu au elicopter dar precizeaza “elicopterul antena 3” (ma mir ca nu le-a venit ideea sa zica antenacopter, dupa modelul skycopter (:::, si aia de la rtv au elicopter si precizeaza ostentativ “elicopterul inchiriat” , dupa post – ul asta chiar daca ai dreptte, nu cred ca o sa mai lucrezi la felix, asa ca …. cresc sansele sa lucrezi cu Chelemen la Adevarul (::::.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   George, dar te-ai gandit că poate mă bag în concediu de paternitate. Sau poate mă duc la Antene. Cu Chelemen la multimedia nu prea am cum să lucrez. :))))

   Reply
 2. george

  Adeline simt ca deja faci râie acasa, ce dreaq plange microfonul dupa tine, pacat ca e situatia asta de kkt in toata mass media.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   George, toate trec la un moment dat. Bunele trec cel mai repede, dar vor trece și astea rele… Sper.:)

   Reply
 3. misu

  Adelin,poate ar trebui sa precizezi si faptul ca Rtv a investit si in pregatirea operatorilor care filmeaza din elicopterul ala.ce vremuri…acum, cand vedem elicopterul ridicat, ne gandim ca iar ne intarzie salariile :))

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Misu, e foarte greu să te adaptezi să filmezi cu…joystick-ul. Cât despre partea cu salariile…ce să zic? Îmi pare sincer rău. Am o mulțime de prieteni acolo și știu cât e de greu.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.