4 thoughts on “Încă un înger

 1. Oana

  Nu credeti ca cel mai groaznic lucru este faptul ca, asa cum ziceau primii pompieri ajunsi la fata locului, NIMENI nu a incercat sa salveze copiii? Ca nu au incercat asistentele e o poveste. Dar nici macar parintii. Sa stii ca iti arde copilul la citiva metri nu incerci sa intri oricum, chiar si cu riscul vietii? Si puteau intra daca si pompierii au intrat fara echipamente. Un singur tatic al unui copil din alt salon a incercat sa faca ceva, in rest nimeni nimic. Cum se pot numi parinti daca nu fac ORICE ca sa-si salveze copiii? Toti stateau si asteptau pompierii. De necrezut.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Oana, nu știu ce să zic… Oamenii se mai și sperie. E ușor să ridici piatra. Fiecare acționează diferit în fața pericolului. Teoretic tu ai dreptate, practic lucrurile stau întotdeauna altfel.
   Constantin, înțeleg că ai fost bolnav. Sănătate maximă!

   Reply
 2. oana

  Inteleg argumentele tale, nu poti judeca o situatie pana nu esti pus in situatia respectiva. Dar sunt convinsa ca instinctul exista in oricare din noi. Daca vezi un pui de animal maltratat pe strada sari sa faci ceva. Fara sa ai vreo responsabilitate morala sau legala. Si atunci ce au facut acei oameni, mame si tati? La ce iti sare gindul, ce ai fi facut tu? Eu luam o patura, un halat, orice, il udam, ma inveleam in el si intram. Salvam pe oricine, primul copil de la usa, chiar daca nu era al meu. Stiam ca am facut ceva. In nici un caz nu stateam sa ma uit si sa astept pompierii. In locul lor nu as vrea moartea asistentei, as vrea sa mor eu pentru ca puiul ala de om, singe din singele meu, se baza PE MINE.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.