Kim în China

Potrivit presei sud-coreene, Kim Jong Il este într-o vizită în China. Dictatorul este speriat de călătoria cu avionul și a plecat la drum cu deja celebrul său tren. Kim a mai fost în luna mai într-o vizită oficială în China. Probabil că știți că ăsta de-și înfometează poporul este un “plezirist” notoriu. Este îndrăgostit de mașini și are o impresionantă colecție de filme de la Hollywood.

5 thoughts on “Kim în China

 1. cristi

  M-am speriat frate Adelin cand ai spus “Asta de-si infometeaza poporul”. Am crezut de moment ca zici de Basescu sau de boc. Astia care cred ca un salar de bugetar de 200 de euro e un salar urias. Eu sunt un parazit al statului pentru ca muncesc pe un sdalariu de mizerie in conditii de mizerie intr-un stat mizerabil candus de oameni mizerabili. Acum am mai ramas si fara 25% din salariu. Studiile superioare le arunc la gunoi. Pregatirea, vechimea, experienta nu mai conteaza. Basescu si Boc sa triumfe si nu conteaza ca se calca pe cadavre. Vorbim de Corea de Nord?? Eu zic sa vorbim de Romania. E cam acelasi lucru. Doua state cu conduceri identice. Eu unul refuz sa mor de foame. Refuz sa las familia mea sa moara de foame. Refuz sa las gunoaiele sa-mi controleze viata. Refuz sa plec din sistemul bugetar doar pentru ca un parazit politic sa-mi ocupe postul. Refuz sa ling in fund conducerea pentru un graunte aruncat in scarba.

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Razvan, vai de mama lor. Ar face revoluție, dar sunt morți de foame și sistemul de represiune este al dracului de bine puse la punct.

   Reply
 2. americanu

  Am inteles ca nici semnal pt telefon mobil nu exista acolo….crek un razboi aici sar fi justificat…dar deh dak nu exista petrol sau droguri…..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.