9 thoughts on “Litoralul românesc

 1. NICOLETA

  Esti sigur ca este litoralul nostru si nu colonia tiganilor romani din Franta ?Seamana a ghetou nu a hotel( prea pompos spus ).

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Bella, cred că Azur îi zice. E cel de peste drum de Vox, perpendicular pe plajă.
   Nicoleta, este un ghetou de pe litoralul nostru. 🙂

   Reply
 2. VirtualKid

  Si noi am fost tot in Costinesti si am avut foarte multe surprize neplacute, mai ales ingustarea incredibil de mult a plajelor.
  Si am mai avut un gust amar: chiar si hotelul “Forum” este peste masura de neingrijit.

  Reply
 3. Liviu

  Adelin haide cand te vad in mod real in business, sper ca si cu Dan? un reportaj ceva cu arme? ceva mai placut noua. La Summitul NATO de la LIsabona? sau mai curand? as vrea un reportaj de pe un submarin din clasa Virginia sau poate de la vecinii nostri rusi, desi cam greu!

  Reply
 4. raluca butan ursea

  Adelin, este doar “un ghetou de pe litoralul nostru”, cum bine spui, dar nu, tot litoralul romanesc..te “asigura” o constanteanca 🙂 E doar o particica din Costinesti, cum uscaturi sunt in toata lumea. Ce nu inteleg eu este cum pot sta OAMENI in acel ghetou, care ar trebui inchis. Daca ei stau, ii aduc bani celui care nu se poate numi administrator sau patron in “din ce in ce mai complicatul domeniu TURISM!!!”

  Reply
  1. Adelin Petrisor Post author

   Raluca, nu tot litoralul nostru e așa de trist. Stațiunea Costinești este aproape toată un ghetou. Mai puțin Voxul lui Nicușor Năstase. În rest… e praf. Cât despre servicii, cred că sunt de cacao mai peste tot. La o super-terasă din Mamaia am așteptat mâncarea vreo 45 de minute. Scorurile erau însă ca pe Coasta de Azur.
   Liviu, am început la TVR. deocamdată sunt în etapa birocratică. Sper să merg în Afganistan în curând. 🙂

   Reply
 5. Lucius Fascius

  menirea hotelierului este sa incaseze banu’, nu sa intretina hotelul, si prea curand nu se va schimba mentalitatea asta, atat timp cat in fiecare weekend din timpul verii sunt peste 100.000 de romanasi care vin sa se “distreze”

  Reply
 6. bella

  azur se numea!! am stat in el acum ceva ani,dar ca sa stai acolo (ca si la forum de altfel) trebuia sa ai pile! in ce hal sint,nu-mi vine sa cred!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.