Patru suflete

Mă impresionează oamenii care se zbat în mizerie. Mă impresionează și mai tare sărmanii care, deși abia au ce pune pe “masă”, găsesc întotdeauna resurse să hrănească și un animal! Fotografia a fost făcută în centrul capitalei.

 

7 thoughts on “Patru suflete

 1. Dragos B

  Precum pe plan international, si-n cazul lor e plin de comitete si comitzii si drepturile omului si Geneva cu lacul ei si drepturi ale animalelor si de fapt conducatorilor nu le pasa… Dar toate astea inramate (eventual intr-un LCD) arata foarte frumos.

  Reply
 2. tunar

  Multi “toparlani de romania” pot invata de la acesti oameni, printre altele se poate observa faptul ca acei caini sunt legati. Respect.

  Reply
 3. de gustibus

  Ma uit la ei si trag o concluzie clara.
  Mi-e neclar ce fac UNCHR si toate acele comiţii şi comitete şi toate asociaţiile celea de intr-ajutorare? Cum este cu fondurile alea adunate? Doar sedii fastuoase pentru arganismele mentionate mai sus, doar productii de rapoarte şi finanţare de campanii de … adunare fonduri?

  Reply
 4. NICOLETA

  Pacat de ei,iar primariile detin spatii locative in care stau “alesii”neamului,ca saracii de ei au salarii”mizere”si nu pot plati o chirie.Cazurile sociale sunt din ce in ce mai numeroase dar guvernul …ce sa mai zicem(ca doar atata facem!).Si cand la mijloc sunt si copii , chiar ti se rupe sufletul,idem si cu animalele de care au grije asa cum pot.

  Reply
 5. danaB

  Se spune ca cei care iubesc animalele nu au suflet rau.
  Din pacate, cu cat cunosc mai mult oamenii, cu atat mai mult iubesc cainii!!!!
  Ma impresioneaza si pe mine pana la lacrimi oamenii sarmani care ingrijesc animale si recunosc (nu stiu daca cu rusine) ca ma impresioneaza mai tare dramele animalelor decat ale oamenilor…..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.