Primăria Capitalei a hotărât să demoleze celebra „Roată mare” din parcul Herăstrău. Motivele sunt interesante: instalația este uzată, are peste 50 de ani vechime și proprietarul nu are documente legale de amplasare pe domeniul public. Poftim? casa preseiAbia acum au aflat funcționarii capitalei că în mijlocul unuia dintre cele mai vizitate parcuri din București tronează fără nicio autorizație o instalație periculoasă? De ce autoritățile locale nu au făcut nimic atâția ani și au pus în pericol mii de vieți? Smaranda m-a rugat de câteva ori să ne dăm în Roată. Văzând cum arată, am avut ceva rețineri, însă m-am urcat. Am fost convins că autoritățile nu ar lăsa-o să funcționeze aiurea. Am aflat ieri că m-am înșelat. Primăria a știut tot timpul, însă nu i-a păsat. Nu m-aș mira ca acum să acționeze doar pentru că e vorba de un interes comercial, cineva cu conexiuni trebuie să facă ceva acolo. Oricum, atitudinea autorităților mi se pare de-a dreptul criminală!

În fotografie apare Casa Presei, văzută din „Roata mare”-Herăstrău.

6 thoughts on “Nepăsare criminală”
  1. Seamana oarecum cu cea din Paris, Place de la Concorde sau unde o fi acuma, sau de mai departe cu cea din Londra…

    Eu as cere restaurarea unui asemenea obiectiv sau inlocuirea cu unul similar, mai modern…

  2. Cat despre nepasarea criminala a autoritatilor romane, cred ca poti sa numesti un domeniu la intamplare si cautand, vei gasi probe cu duiumul. Asta e indolenta specifica.

    Imi aminteste de faza aia in care pusesera panouri cu „viata are prioritate” pe marginea drumului, in timp ce soseaua avea niste denivelari si niste gropi care te puteau arunca fie pe contrasens fie in sant. Mai pervers de atat ce poate fi?

  3. asa e peste tot…aici avem probleme cu palatul a carei reconstructii dureaza de ani buni….in constanta avem cazinoul…etc etc…

  4. pai nu, abia acum a venit un baiat destept cu multi bani si a zis „locul asta e al meu”. nici nu avea cum sa aiba documente pentru ceva construit acum 50 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.