Aparițiile publice ale liderilor noștri sunt din ce în ce mai bulversante. BasescuPontaJudecând după discursurile lor, poți crede că fie nu le pasă de alegători, fie îi consideră pe toți niște oameni cu IQ vegetal. Am ales două exemple.

1. Traian Băsescu a fost întrebat de o domnișoară când a vorbit serios: atunci când l-a criticat pe Ion Iliescu pentru implicare fățișă în campania electorală din 2004 sau acum când pozează-n tricourile unei formațiuni politice? Răspunsul președintelui a fost năucitor: „Eu eram pe plajă, în timpul liber.”

2. Premierul Victor Ponta a fost recent la Avioane Craiova. I-a liniștit pe muncitorii de acolo cum a știut el mai bine. Le-a zis ceva de genul: „Ne paște un război, dar veți avea comenzi mai multe.” A fost fix ca-n bancul cu medicul și pacientul accidentat pe pârtie. Am două vești pentru dvs., i-a spus doctorul bolnavului. Cea prostă e că a trebuit să vă amputez picioarele, cea bună e că v-am găsit client pentru clăpari…

Maestrul Dinică a avut dreptate! Țară mică, mese puține…

7 thoughts on “Noaptea minții”
  1. Articolul este corect insa trebuie spus ceva. Ponta nu a spus ca ne paste un razboi, formularea asta e denaturata si exagerata. Oricum a fost o gafa, ok. Dar e o mare diferenta intre a scoate un porumbel pe gura, a spune o tampenie si a incalca constitutia. Dupa care sa mai fii si arogant si sa perseverezi incalcarea ei chiar de la tribuna prezidentiala. Din multe puncte de vedere actiunile celor doi sunt total inegale.

  2. Eu cred ca una e gafa(a lui Ponta),dar Basescu persevereaza in a fi „jucator”la inaintare,gen „daca voi nu ma vreti,eu va vreu”….cred ca nu vrea sa-i ia vantul „parasuta”….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.